Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη η Λυκόβρυση, 4-1 την Αλσούπολη

Published

on

Σε ένα ματς που αν και βαθμολογικά αδιάφορο σημαδεύτηκε από μεγάλη ένταση, η Λυκόβρυση νίκησε την Αλσούπολη με 4-1.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν φρικτά παράπονα για την διαιτησία, αλλά και για την συμπεριφορά ανθρώπων των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ όταν ο Απέργης έκανε το 1-0. Στο 40′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, που θεωρούν ότι ο αμυντικός βρήκε μόνο τη μπάλα. Ακολούθησε μεγάλη ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή, με τον Μιγκάκη να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 2-0. στο 55′ ο Τρούσης μείωσε σε 2-1, με τον Απέργη στο 76′ να κάνει το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Ρόμπολας.

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Ε. Κορρές, Σέργης (85′ Κωνσταντόπουλος), Τριάντης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Π. Κορρές, Μπεζάνης (46′ Κορδατζής), Τασιούδης (85′ Μπάζε), Δουληγέρης (72′ Παπαχρήστος), Χρυσογονίδης (66′ Ρόμπολας), Απέργης.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Κατσαντώνης, Κελεμένι (81′ Ξανθουδάκης), Σώντας (70′ Σπυράτος), Ανδρέου, Φειδάκης (28′ λ.τρ. Ιωαννίδης), Δουγέκος, Τρούσης (81′ Τσάνα), Αρναρέλλης (70′ Δρυμωνίτης), Βασίλι, Σταθόπουλος, Μάνδαλος.