Connect with us

stoplekto

Η Α’ ΕΠΣΑ με αριθμούς…

Published

on

Συναρπαστικό είναι μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, όπως άλλωστε αναμενόταν, λόγω της ιδιαιτερότητας της φετινής διοργάνωσης με τα λίγα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο από τα 20 ματς που έγιναν, μόνο στα 4 η διαφορά ήταν πάνω από 1 γκολ, και συγκεκριμένα σε 2 ματς υπήρχε διαφορά 2 γκολ και σε άλλα δύο διαφορά 3 γκολ. Σε όλα τα υπόλοιπα η διαφορά ήταν στο γκολ, ή υπήρχε ισοπαλία…

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (3 αγωνιστικές σε 1ο και 2ο όμιλο και 2 σε 3ο και 4ο), επτά συνολικά ομάδες έχουν πετύχει το απόλυτο σε νίκες. Αυτές είναι οι Άγιαξ Ταύρου, Δόξα Βύρωνος στον 1ο όμιλο (που όμως δεν είναι στην κορυφή επειδή έχουν κάνει το ρεπό τους), Άρης Πετρούπολης, Τράχωνες, Βύρωνας στον 3ο όμιλο, και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Θύελλα Αγίου Δημητρίου στον 4ο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τελευταίες έχουν κερδίσει και τα δύο ματς με 1-0, με την Θύελλα μάλιστα να έχει παίξει και τα δύο ματς εκτός έδρας…

Επτά είναι και οι ομάδες που έχουν μόνο ήττες μέχρι τώρα. 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια έχουν Λυκόβρυση, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (1ος όμιλος), Αγία Ελεούσα, Πετράλωνα (2ος όμιλος). 0 στα 2 έχουν επίσης Παλαιό Φάληρο, ΑΟ Ιλίου (3ος όμιλος), Χαλάνδρι (4ος όμιλος).

Πέντε είναι οι ομάδες που δεν έχουν δει ακόμη την εστία τους να παραβιάζεται. Αυτές είναι οι Δόξα Βύρωνος (1ος όμιλος), ΑΟΝΦ Ατταλος, ΓΣ Αργυρούπολης (2ος όμιλος), Άρης Πετρούπολης (3ος όμιλος), Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Θύελλα Αγίου Δημητρίου (4ος όμιλος).

Τέσσερεις είναι οι ομάδες που ακόμη δεν έχουν φωνάξει ΓΚΟΛ… Πρόκειται για τις Αγία Ελεούσα (2ος όμιλος), Κηπούπολη, Καματερό, Παλαιό Φάληρο (3ος όμιλος).

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με ακόμη περισσότερα στατιστικά, και από τις υπόλοιπες κατηγορίες….