Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε το Παλαιό Φάληρο, 2-1 εκτός με ανατροπή τον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Νίκη που ουσιαστικά ισοδυναμεί με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία πέτυχε το Παλαιό Φάληρο, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί του Αγίου Ιεροθέου.

Έφτασε έτσι τους 31 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 18 και πλέον η παραμονή τους στην κατηγορία δείχνει πολύ δύσκολη…

Στο 40′ ο Καλιακούδας έκανε το 1-0, με τον Μαυρέλη στο 65′ να κάνει το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Αφράτης στο 80′, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μπριστογιάννη στο 85′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός):  Μυλωνάς, Μονεμβασίτης (83′ Φράγκος), Καλιακούδας, Φειδαίος, Σουλοβάρι, Κωνσταντουλάκης (60′ Τίγκας), Τουρτούλι, Μπριστογιάννης, Νησαριώτης (17′ λ.τρ. Στόινα), Τσαγκάρης (60′ Μάλλης), Θηβαίος (83′ Βασιλείου).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης): Καβακλής, Κολεύρης, Τσάμης, Μπένα, Αφράτης, Ποζίδης (63′ Βάιας), Αναστασόπουλος (81′ Χαραλαμπίδης), Παπαδήμας (46′ Ανδρέου), Μαυρέλης (72′ Μακρυγιάννης), Αγκόλι, Φεντόροβ (62′ Λιώνης).