Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Κακλαμάνης- Μητσοτάκης 4-0

Published

on

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Νικήτας Κακλάμανης, στην μακρόχρονη πολιτική του καριέρα, απο όποιο αξίωμα και εάν κατείχε, έλεγε πάντα με περίσσειο θάρρος την άποψη του, μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος.

Έχει αναφερθεί πολλάκις στις «μεταγραφές» που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η ΝΔ και δεν άφησε ασχολίαστη και τη συμμετοχή της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Εύης Χριστοφιλοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο κ Κακλαμάνης δήλωσε σχετικά στον τηλεοπτικό σταθμό  Actıon 24 ριχνοντας τα «καρφιά» του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Η πολιτική μήτρα αυτής της παράταξης είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, είναι η πατριωτική, λαϊκή δεξιά. Όποιος αγνοεί το πολιτικό αξίωμα αυτής της παράταξης θα βρεθεί προ εκπλήξεων. Η μία έκπληξη έγινε στις Περιφερειακές εκλογές. Όπου υπήρχε απέναντι στον επίσημο υποστηριζόμενο υποψήφιο Περιφερειάρχη εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς, η λαϊκή βάση της παράταξής μου ψήφισε τον δεύτερο και όχι τον πρώτο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, με σκορ 4-0. Αυτό είναι δεδομένο και δεν πρέπει να ξεχαστεί», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης και συνέχισε: «Ένα ψηφοδέλτιο με 42 άτομα, βεβαίως θα έχει και άτομα που δεν ανήκουν σε αυτό που σας είπα, στην πολιτική μήτρα της παράταξής μου, απλά η αναλογία πρέπει να είναι αντίστοιχη του ποσοστού που εκφράζει κάθε κομμάτι που εκφράζεται από τη Νέα Δημοκρατία».

Λ.Π

Advertisement