Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα μεταγραφών τα Πετράλωνα

Published

on

Την απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ΑΕ Πετραλώνων.

Το δελτίο Τύπου…

Την απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών ανακοινώνει η ΑΕ Πετραλώνων στη προσπάθεια του συλλόγου να ενισχυθεί για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Στα “κυανέρυθρα” ντύθηκαν ο 36άχρονος μεσοαμυντικός Θοδωρής Κόκκαλης από τον Αττικό, ο 26αχρονος μέσος Αγγελος Μακρής από τον Εθνικό Αστέρα, ο 23άχρονος αμυντικός Αντώνης Καραβίδας από τη Δάφνη Π. Φαλήρου, ο 36άχρονος μέσος Γιάννης Ηλιαδάκης από τη Θύελλα-Αχιλλέα Κορυδαλλού, ο 31αχρονος επιθετικός Χρήστος Γκολφινόπουλος από την Κορωνίδα Γαλατσίου, ο 21άχρονος επιθετικός Σπύρος Σουμάκης από τον Π.Ο. Ψυχικού (η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων ευχαριστεί το φίλο σωματείο του Π.Ο. Ψυχικού για την παραχώρηση του ταλαντούχου επιθετικού), ο 23άχρονος επιθετικός Γιώργος Νίκας από την Προοδευτική Λάρυμνας, ο 19άχρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Καμηλάκης, από τη Ένωση Θύελλα Καμίνια Χανίων και ο 19άχρονος επιθετικός Παναγιώτης Κακαλέτρης από τον Παλληνιακό.

Συνολικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ΑΕ Πετραλώνων απέκτησε 11 νέους παίκτες καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Χρήστου Κοθρά και του Γιώργου Γερακάρη. Ολοι οι παίκτες έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή Θανάση Παύλοβιτς για το επόμενο εντός έδρας ματς με τη Λαύρα Αργυρούπολης.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες Γιώργο Σέργη και Κώστα Πανταζή οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και σύντομα θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Παράλληλα η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων ανακοινώνει την αποδέσμευση από τον σύλλογο των ποδοσφαιριστών Αγγ. Μαγαλιού, Δημ. Τζάνες, Ξ. Παναγιωτόπουλου και Παν. Θεοδώρου στους οποίους η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια.