Connect with us

Γ Εθνική

Κοντά στην άνοδο ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη, 4-2 έβγαλε νοκ άουτ τον Καραβά

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη που επικράτησε με 4-2 επί του Καραβά και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, με τον Καραβά να βγαίνει νοκ άουτ αφού γνώρισε την τρίτη του ήττα…

Οι πρωταθλητές Χανίων έκαναν το 3/3 στη Σούδα και πάνε για ένα αποτέλεσμα σε ένα από τα δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 33′ με τον Μ. Ψαράκη αλλά άμεσα με αρκετή δόση τύχης ο Καραβάς ισοφάρισε στο 37′ με αυτογκόλ του Παληγεώργου.

 

Με τα αδέρφια Ακη και Μάνο Ψαράκη να σκοράρουν (56′ και 69′ αντίστοιχα) ο Απόλλων έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά ο Καραβάς έκανε… ροντέο το ματς με το πέναλτι του Ηλιάδη στο 73′.

Η… σφραγίδα νίκης μπήκε τελικά στο 86′ με το γκολ του Πενταράκη από την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κυτράκη.

 

Οι φάσεις του αγώνα:
8′ Διώξιμο του Τσίτσα πάνω στον Ηλιάδη, που προσπάθησε να σκοράρει από πλάγια και μακρινή θέση, με τον Τσίτσα να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
10′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι του Ιωακειμίδη στον Μποτωνάκη.
17′ Πάσα του Δανασή σουτ του Ηλιάδη αποκρούει ο Τσίτσα.
33′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Χρ. Μαρκουλάκη κεφαλιά του Β. Μαρκουλάκη από κόντρες σε προσπάθειες των Μ. Ψαράκη και Κυτράκη η μπάλα στρώνεται στον Μ. Ψαράκη που με προβολή σκοράρει εν μέσω διαμαρτυριών του Καραβά για επιθετικό φάουλ.
37′ ΓΚΟΛ: Ο Καραβάς στέκεται τυχερός, από διώξιμο του Τσόλη ο Ζότο παίρνει την μπάλα και κάνει το γύρισμα και από το πόδι του Παληγεώργου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα (1-1).
42′ Ευκαιρία για τον Καραβά με τον Τσίτσα να αποκρούει το σουτ του Ηλιάδη.
48′ Σουτ του Παληγεώργου μπλοκάρει ο Μπαντίκος.
50′ Φάουλ του Μποτωνάκη κεφαλιά του Κυτράκη ο Β. Μαρκουλάκης δεν μπορεί να βρει την μπάλα.
52′ Σουτ του Τσόλη μπλοκάρει ο Μπαντίκος.
54′ Ευκαιρία από μπαλιά του Μποτωνάκη ο Μερόλλι βγαίνει τετ-α-τετ αλλά ο Κωστόπουλος βάζει την κόντρα και δεν τον αφήνει να σκοράρει.
56′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μερόλλι σουτ του Α. Ψαράκη και 2-1.
57′ Σουτ του Ηλιάδη άουτ.
58′ Γύρισμα του Παπανικολάου σουτ του Ηλιάδη κοντράρει στον Δάσκαλο.
69′ ΓΚΟΛ: Εκπληκτική κούρσα του Παληγεώργου και – μετά από το “1-2” με τον Μερόλλι – ιδανική σέντρα στον Μ. Ψαράκη που πλασάρει για το 3-1.
73′ ΓΚΟΛ: Πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσόλη στον Ζότο. Το εκτελεί ο Ηλιάδης και μειώνει σε 3-2.
85′ Ευκαιρία με το σουτ του Ηλιάδη από πλάγια θέση να καταλήγει άουτ.
86′ ΓΚΟΛ: Ο Κυτράκης εκτελεί γρήγορα το φάουλ και βγάζει… μάτι τον Πενταράκη που αποφεύγει τον Μπαντίκο και πλασάρει για το 4-2, εν μέσω διαμαρτυριών του Καραβά.
90+2′ Σέντρα του Σιδηρόπουλου και παραλίγο αυτογκόλ από τον Παληγεώργο αλλά το αποσοβεί ο ίδιος.

 

 

Διαιτητής: Κυριακίδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Σιγανός – Θεοδοσάκης (Λασιθίου)

 

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Τσίτσα, Τσόλης (75′ Πενταράκης), Παληγεώργος, Δάσκαλος, Χρ. Μαρκουλάκης, Β. Μαρκουλάκης, Κυτράκης (90′ Μεγαλακάκης), Μποτωνάκης (90+3′ Μουτσάι) , Μερόλλι, Α. Ψαράκης (90+3′ Λέκα), Μ. Ψαράκης (90′ Κληρονόμος).

 

Καραβάς (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Παπαγγελής, Ιωακειμίδης (46’ Κωστόπουλος), Κουτσοποδιώτης (79′ λ.τρ. Πηγουνάκης), Τηλιγάδας, Ζαμπέτης (67′ Αγγελόπουλος), Επιτροπάκης (69′ Σιδηρόπουλος), Παπανικολάου, Δανασής, Ηλιάδης, Ζότο.

πηγή: athlitiko.gr