Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μανδραϊκός | “Απάντηση” στον προκλητικότατο κ. Κατσίνη με εικόνα…

Published

on

Νέα ανακοίνωση από τον Μανδραϊκό για τον διαιτητή της αναμέτρησης του συλλόγου με την Νέα Ιωνία κ. Κατσίνη αναφέρει τα παρακάτω:
Επαναλαμβάνουμε πως από θέση αρχής δεν σχολιάσαμε ποτέ, εδώ και 4 χρόνια, δημόσια διαιτησίες και ξανατονίζουμε πως δεν αναζητούμε καμία απολύτως δικαιολογία.
Όμως οφείλουμε να δώσουμε μια απάντησή στον προκλητικότατο διαιτητή κ. Κατσίνη για να μη συνεχίζει να νομίζει ότι ήρθε σε μια πόλη που κατοικείται από τίποτα συμπαθείς ιθαγενείς της Υποσαχάριας Αφρικής, που ήρθε, έκανε επίδειξη πυγμής, τους ξεγέλασε, έφυγε και όλα ξεχάστηκαν.
1. Για τον κ. Κατσίνη, εκτός από την κραυγαλέα ανατροπή Πασαλίδη στην οποία έκλεισε τα μάτια, “απαγορευόταν” να πάρει η ομάδα μας ένα – έστω ένα φάουλ – εκτός περιοχής. (Οι λήψεις από κινητά σε 3 μόνο χαρακτηριστικές φάσεις, στο1o VIDEO)
2. Για τον κ. Κατσίνη είναι κάρτα το τάκλιν στη μπάλα του Γιουκαρή (2ο VIDEO) αλλά ανάλογο τακλιν σε βάρος του Γιουκαρή το σφυρίζει φάουλ αλλα δεν είναι κάρτα… γιατί ο παίκτης έχει ήδη μια κίτρινη κάρτα! Δυστυχώς δεν την έχουμε καταγράψει τη φάση όπως δεν είναι καταγεγραμμένες οι συνεχείς εμμονικές αυστηρές συστάσεις στους παίκτες μας. Γιατί άραγε; Για να τους κάνει λιγότερο μαχητικούς στα επόμενα μαρκαρίσματα υπό το φόβο μιας κάρτας;
3. Για τον κ. Κατσίνη πάνω από όλα ήταν η αυστηρή τήρηση των τύπων… Όπως για παράδειγμα η εμμονή και η καθυστέρηση στην σωστή τήρηση της αλλαγής του τραυματισμένου τερματοφύλακά μας. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις που έκοβε το ρυθμό της ομάδας και του αγώνα, προκαλώντας απίστευτο εκνευρισμό συνεχώς. Όμως στην εκτέλεση του πέναλτι της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν τόσο… τυπικός όταν παραλίγο να το εκτελέσουν 2 παίκτες στην περιοχή! (3ο VIDEO)
4. Για τον κ. Κατσίνη υπήρχε ένα έντονο ενδιαφέρον στον πειθαρχικό έλεγχο του πάγκου μας. Μοίρασε 3 κάρτες σε προπονητή, γυμανστή, γενικό αρχηγό και αρκετές συστάσεις στους υπόλοιπους! Κανείς δεν γλύτωσε. Ευτυχώς έλειπε η μασκώτ του γηπέδου, ο “Άρης” γιατί δεν θα την γλύτωνε ούτε αυτός. Και αφού έκανε τον αυστηρότατο “σωφρονισμό”, στο τέλος στο φύλλο αγώνα όλα ήταν καλά! Ουδεμία παρατήρηση! (4ο VIDEO)
5. Για τον κ. Κατσίνη κάρτα βγαίνει μόνο όταν ο παίκτης φύγει για το νοσοκομείο. Όπως ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακά μας που αρχικά έδωσε μόνο φάουλ. Στη συνέχεια και μετά από αρκετά λεπτά αφού είδε τον τερματοφύλακα να αποχωρεί… αποφάσισε να δώσει και μια κίτρινη! (5ο VIDEO)
Τα παραδείγματα που αναφέρουμε (εκτός από την ανατροπή Πασαλίδη) μπορεί να μην είναι κάτι κραυγαλέο όσο ένα “πέτσινο πέναλτι” ή μια άδικη αποβολή, αλλά είναι σίγουρα παραβάσεις και κρίσεις ανεπαίσθητες που συνέβησαν μαζί με άλλες κατ’ εξακολούθηση σε καίρια σημεία του αγώνα και τα οποία συνιστούν διακριτική, συγκαλυμμένη, ωστόσο ουσιαστική “παρέμβαση” του κ. Κατσίνη στην εξέλιξη του αγώνα.
Και πάλι όμως δεν θα αναφέραμε τίποτα από όλα αυτά αν δεν υπήρχε η τόσο προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά του σε βάρος μας, σε βάρος του κόπου και του μόχθου των αθλητών, σε βάρος των ονείρων ενός ιστορικού Συλλόγου.