Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ματς θρίλερ στην Δραπετσώνα τα Αστέρια 4-3 τους Σαλαμινομάχους

Published

on

Φωτιά στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΠ έβαλαν οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας που με ανατροπή νίκησαν 4-3 τους Σαλαμινομάχους  και ανέπνευσαν βαθμολογικά,  με τους φιλοξενούμενους να νοιώθουν την ανάσα των Λεόντων… που νίκησαν   και έφτασαν ένα πόντο από την κορυφή.

Οι Σαλαμίνιοι προηγήθηκαν με εντυπωσιακό χατ τρικ του  Τάνκα 0-3 με τέρματα που σημείωσε στο 10’ , 28’ και 43’. Στο δεύτερο μέρος μάλλον ξέχασαν… να βγουν στο τερέν και βιώσαν μια ανέλπιστη ανατροπή  όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 51΄με τον Καραπατάκη και επιφύλαξαν ένα δραματικό φινάλε όταν ισοφάρισαν σε 3-3 στην εκπνοή του ματς με δυο τέρματα του Τσελέπη Σ. στο 90’ και 91’ και πήραν την νίκη με 4-3 και πάλι με τον Καραπατάκη που «εκτέλεσε» με απευθείας φάουλ τον Λουκά.

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης.

Νέοι Αστέρι Δραπετσώνας: Τσαουλλί, Κυριακάκης, Καραπατάκης, Fico(35′ λ.τρ. Nune, 65′ Καρπούζης), Ικόνομη, Καραμάνης(46′ Πουλής), Οστά, Χαϊρεντίνι, Τσέλα, Σέρρι, Τσελεπής Σ..

Σαλαμινομάχοι: Λουκάς, Κούκης(85′ Σταυράτης), Αποστολίδης, Μπούση, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Ασλάνι(46′ Μιχαλάκης), Stojku, Πασαλής, Τάνκας, Ευαγγέλου(85′ Τουμπαρίδης).