Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό η Κοψαχείλα, 3-1 τον Γκυζιακό

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Κοψαχείλα, που επικράτησε με 3-1  επί του Γκυζιακού.

Η ομάδα του Αντώνη Κουφογιαννάκη πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 3 ισοπαλίες και έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ παράλληλα υποχρέωσε τον Γκυζιακό στην πρώτη του ήττα, με την ομάδα του Παντελή Σταθόπουλου να μένει στους 7 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και μόλις στο 4΄ο Γκιόλας έκανε το 0-1, ενώ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς στο 42΄όταν κέρδισαν πέναλτι, ο Τσίκος έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 2ο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 70΄όταν ο Παναγιώτου έκανε το 1-1. Λίγο έλειψε μάλιστα να κάνουν την ανατροπή στο 75΄αλλά η προσπάθεια του Παπαδόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο 80΄όταν ο Τζουμάκας ελάχιστα μετά την είσοδο του έκανε το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 87΄ο Ασημακόπουλος.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Ρούσσος, Πάντζι (67′ Λάμπος), Πανταζής, Παναγιώτου, Αδαμίδης, Ζανάκης (82′ Πασβούρης), Σκόρδος, Σπαγής, Παπαδόπουλος, Βέλκος (56′ Λώλης), Πασάι

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Αγγελόπουλος, Λουμίδης Αλ.(16′ λ. τρ. Φύτρος) (85′ Λύρας)), Ίμπρο, Γιουβρής, Τσίκος, Μουχαμέτι (79′ Τζουμάκας), Λουμίδης Αν., Γαλάνης, Γκιόλας (85′ Καφεντζής), Ασημακόπουλος, Ζαφείρης.