Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με το δεξί στα μπαράζ η ΑΕ Μοσχάτου, 3-1 στην Κόρινθο

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η ΑΕ Μοσχάτου πέρασε νικηφόρο από την Κόρινθο, επικρατώντας με 3-1 του φιλότιμου Τενεάτη Αθικίων και μπήκε δυναμικά στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και μόλις στο 7′ προηγήθηκε με τον Χαλβατζίου.

Οι γηπεδούχοι στο 28′ έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Ποτήρη Γ., ο οποίος ανέτρεψε τον Θεοδοσίου σαν τελευταίος αμυντικός.

Οι Μοσχατιώτες συνέχισαν να πιέζουν και αφού είχαν δοκάρι  στο 34′ από φοβερό σουτ του Πασαλίδη, στο 35′ έκαναν το 0-2 με κοντινό πλασέ του Θεοδοσίου, έπειτα από όμορφη ενέργεια του Πασαλίδη.

Στην επανάληψη ο ρυθμό έπεσε αισθητά, με την ΑΕ Μοσχάτου επίσης να μένει με δέκα στο 62′, καθώς ο Σιδηρόπουλος αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα.

Ο Τενεάτης μείωσε στο 84′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάτσικα, που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Τζωρτζάτου.

Η ΑΕΜ όμως με γκολ του Νιζάμη στο 88′ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη και έφυγε με τρεις πολύτιμους βαθμούς από τα Αθίκια.

Διαιτήτευσε ο Αλιάγας(Δυτικής Αττικής).

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ(Δημήτρης Ποτήρης): Ταμπλάκου, Ποτήρης Ρ.(46′ Τζαναβάρας Γ.), Ποτήρης Γ., Μαρίνος, Παππάς, Κριάρας(66′ Αντωνίου), Λέκκας, Παπαχρήστου, Τσουμάνης(79′ Τζαναβάρας Ε.), Γκουριώτης(21′ λ.τρ. Βενετσάνος), Κάτσικας.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Άκης Τζουμερκιώτης)Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Σόσαρι(80′ Λοϊζίδης), Τζωρτζάτος, Σιδηρόπουλος, Χαλβατζίου, Νιζάμης, Μητρόπουλος(90′ Τουφεξίδης), Πασαλίδης(72′ Παυλάκης), Θεοδοσίου.