Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ευγενείας – Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 0-0

Published

on

Ένας δυνατός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια διεξήχθει στο γήπεδο “Νίκος Γόδας” με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και οι δύο ομάδες είχαν δυνατές αμυντικές γραμμές με συνέπεια να μη σημειωθεί κάποιο γκολ.

Στο 3´ ο έμπειρος Συράκος πλάσαρε ωραία αλλά ο γκολκίπερ Κάββουρας απέκρουσε το πλασάρισμα

Στο 15´ ο Σαμουριδης σουτάρει από απόσταση 25 μέτρων αναγκάζοντας το γκολκίπερ Μουτάφη να κάνει μια δύσκολη επέμβαση και να βγάλει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 24 ο Μουτάφης έπιασε εξ´ επαφής Κεφαλιά του Παλαιστίδη.

Στο 37´ έγινε η πιο καλή φάση για να σκοράρει η ομάδα των Νέων Ευγενίας όταν ο Γερόλυμος πλασάρει σε κενό τέρμα και η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα αλλά ο δίμετρος στόπερ του Χατζηκυριακείου Νίνος με υπερένταση κάνοντας βουτιά άπλωσε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ .

Το αμέσως επόμενο λεπτό ο Κριεμάδη σουτάρει από μακριά και η μπάλα περνάει δίπλα από κάθετο δοκάρι.

Στο 42′ η ομάδα του Νίκου Διαμαντόπουλου είχε τη πιο κλασική ευκαιρία για να σκοράρει μετά από ωραίο συνδυασμό ο Διακογιάννης από το ύψος της μεγάλης περιοχής μόνος του σουτάρει άουτ.

Στο 64′ μακρινό σουτ τού Αρόπι η μπάλα πέρασε σύριζα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 79′ ο Μουρελάτος με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Νέοι Ευγενείας ( Παπαδρόσου Κωνσταντίνος) Μουτάφης, Αρόπι, Τραμουντάνας, Αναστασίου Γ, Αναστασίου Δ , Μουρελάτος, Γερόλυμος ( 46 ´ Μακαρωνας) Κοζανίτης ( 46´ Λασπιάς ) Συράκος, Εδιρνέλης, Κούργιας ( 90´ Κύρκος )

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος ) Κάββουρας, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Νίνος , Τερζής , Παλαιστίδης , Τεβζάτζε, Μπάλιας, Σαμουρίδης, Κριεμάδη ( 75´ Κούτσης ) Μπαλτιμάς ( 85´ Ζαρουχλιωτης) Διαιτητής : Πετρίδης Π Βοηθοί : Γκάρα Κ- Πουλόπουλος Δ