Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξέσπασμα με ανακοίνωση… οι ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου

Published

on

Σε μια ανακοίνωση – ενημέρωση και παράλληλα κατάθεση ψυχής, προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου. Αναλυτικά αναφέρουν τα εξής:

«Οι αθλητές της ομάδας του Κερατσινίου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ποδοσφαιρικό Πειραιά αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας για την πολύ δύσκολη χρονιά που ζήσαμε φέτος. Παλέψαμε να κρατήσουμε όλα τα απίστευτα που ζήσαμε φέτος, μέσα στα αποδυτήρια αλλά έχουμε κουραστεί με την αδικία και την αδιαφορία της διοίκησης εδώ και 10 μήνες. Η ομάδα ξεκίνησε με 8 αθλητές και στα πρώτα φιλικά δε ξέραμε αν θα συμπληρώσουμε 11αδα. Μερικοί γέροι και κάτι μαθητές παλεύαμε να κάνουμε μια ομάδα να μην ξεφτιλιστεί. Όσο απίστευτο κ να ακούγεται κάποιοι αθλητές φέραν παίχτες για να συμπληρώσουμε. Όσοι αθλητές κάνανε κάποια συμφωνία με τη διοίκηση μείναμε 3-4-5 μήνες με υποσχέσεις! Μπάλες και ρούχα δεν είχαμε και μας τα έκαναν δώρο φίλαθλοι της ομάδας. Ρούχα αποστολής δεν πήραμε ποτέ, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Η ομάδα δε φρόντισε ποτέ να έχει γιατρό ούτε φυσικοθεραπευτή και όποιος τραυματίστηκε έπρεπε να πάει να βρει δικό του κ να παρακαλάει μετά για τα λεφτά του και αποκορύφωμα ο σοβαρός τραυματισμός του συμπαίκτη μας Λάμπρου Αγγελάκη ο οποίος χειρουργήθηκε χωρίς οποιαδήποτε στήριξη από την ομάδα.
Εδώ και 3 μήνες δεν είχαμε γυμναστη! Εμείς ότι και να γίνει θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, αλλά η αλήθεια πρέπει να ακουστεί!
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Κερατσινίου».
Advertisement