Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Οι σημερινοί αγώνες στην Β’ ΕΠΣΑ

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα είχαμε στους σημερινούς αγώνες στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε…

2ος όμιλος

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά η Κορωνίδα, που επικράτησε επί του Νεοπεντελικού με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζοντα ένα βαθμό στα τελευταια δύο ματς για να εξασφαλίσουν και αυτοί την παραμονή τους. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 67′ ο Λίτσο.

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε και η Ελευθερούπολη, που συνέτριψε τον Παράδεισο με 6-2. Οι φιλοξενούμενοι πολύ δ΄θυσκολα πλέον θα αποφύγουν τα μπαρλαζ παραμονής, αφού είναι στην 10η θέση με 22 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ονμάδα του Γιώργου Τζώτζη ο Παντελαίος, που πέτυχε 5 (!!!) γκολ (17′, 30′, 60′, 70′,85′) ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο Χατζής στο 73′. Για τον Παράδεισο σκόραραν ο Λεφάκης με πέναλτι στο 39′ και ο Κριστιάνο Πετόκου στο 50′.

Πολύ κοντά στην παραμονή της είναι πλέον και η Τερψιθέα, που νίκησε εκτός έδρας τον Αρίωνα με 2-0, με δύο γκολ του Μπα στο 53′ και στο 74′.

3ος όμιλος

Την αήττητη πορεία του συνέχισε ο πρωταθλητής Κένταυρος Βριλησσίων, που επικράτησε εκτός έδρας επί του Πανιωνίου Καισαριανής με 1-0. Εφτασε τους 52 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος με 20 βαθμούς είναι 9ος και θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή του. Το γκολ των νικητών πέτυχε στο 73′ ο Κολιός.

Καθαρή εκτός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου με 3-1 πήρε ο Φοίνικας Περιστερίου, που ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου. Εχει πλέον 43 βαθμούς, ενώ το Παγκράτι έμεινε στους 17 και στην 11η θέση, με τα πράγματα να δείχνουν πλέον πολύ δύσκολα… Για τον Φοίνικα σκόραραν οι Χαλικάς (20′), Γιαταγανάκης (60′ κεφ.) και Αθανασάκης (75′), ενώ για το Παγκράτι σκόραρε ο Ντότσικας στο 90′.

Η Κηπούπολη με γκολ του Νένδου στο 54′ νίκησε τον Αστέρα Εξαρχείων με 1-0. Εφτασε έτσι τους 30 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 25 αλλά με τον συνδυασμό των υπολοίπων αποτελεσμάτων εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του.

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε και η Λαύρα Αργυρούπολης, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους Λύκους Χαϊδαρίου.  Ο Φωτουλάκης με πέναλτι στο 18′ έκανε το 1-0, με τον Κιρκιλή στο 55′ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Τέλος, στο 0-0 έμειναν Παπάγος και Αλσούπολη. Ετσι οι γηπεδούχοι τυπικά χρειάζονται ένα βαθμό για να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ η Αλσούπολη με 20 βαθμούς είναι στην 10η θέση και υ=θα παλέψει για την παραμονή της. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 27′ με τον Μούτσο.