Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ο Αγιος Θωμάς 2-1 απέκλεισε τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Published

on

Σε ένα ματς με πολλά ένταση και νεύρα, ο Αγιος Θωμάς νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ είχαμε και τρεις κόκκινες κάρτες…

Στο 22΄ο Ηροδότου έκανε το 1-0, ενώ στο 42΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παπαθανάση που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται. Ομως ο Χαραλάμπους δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πετράκη που απέκρουσε. Σαν να μην έφτανε αυτό για το Γαλάτσι, στο 45+2΄ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Κολοβό να ευστοχεί και να κάνει το 2-0. Στο 70΄το Γαλάτσι κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Γεωργαντώνη αυτή τη φορά να ευστοχεί και  να κάνει το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Το Γαλάτσι ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίχτες, αφού στο 85΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Γεωργαντώνης και στο 90+4΄με απευθείας κόκκινη ο Θανάσουλας.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ:Πετράκης, Κουζέλης, Πετράκος, Μεταξούλης, Παπαθανάσης, Μεταξούλης, Τζώρτζης (90+5΄Μαντέλος), Τετώρος (90+3΄Κόλλιας), Ηροδότου, Κολοβός, Αλικάι (62΄Αραπογιάννης).

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Γαϊτανίδης (65′ λ.τρ. Θεοφανίδης), Γκιώνης, Βλαχονικολέας (77′ Ξυδούς), Ραπάι, Θανάσουλας, Βογατσάς, Κώτσης (54′ Βούλγαρης), Πολυμέρους, Χαραλάμπους, Γεωργαντώνης, Χρυσανθακόπουλος.