Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Προφορική συμφωνία με Ούγκο Αντρέ ο Αχαρναϊκός

Published

on

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

🟢⚪☘️🇵🇹Προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο, Ούγκο Αντρε⚪☘️🇵🇹

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας που δείχνει ότι ενισχύεται σε όλες τις θέσεις με στόχο να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Στο πλαίσιο αυτό σας ανακοινώνουμε με χαρά ότι ο Αχαρναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ούγκο Άντρε Σίλβα Ράις. Ο γεννημένος στις 29/07/1989 Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης και διακρίνεται για την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει καθώς και για την οξυδέρκεια που βγάζει στο παιχνίδι του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στις υποδομές της Πόρτο ενώ τη σεζόν 2006-2007 μετακινήθηκε στην Ακαδέμικα. Την περίοδο 2008-2009 υπήρξε ποδοσφαιριστής της Πενιένσε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια καριέρα σε διάφορες ομάδες του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

 

Συγκεκριμένα, ο Ούγκο Άντρε έχει αγωνιστεί σε Εσπίνιο, Τσερασένε, Σανχοανενσε, στην Γαλλική Λουσιτάνος, στην Ανάντια, στην Μπενφίκα Μακάου και στην Γαλλική Κρετείλ.

 

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ο ποδοσφαιριστής μας θα μεταβεί στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.

 

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.