Connect with us

Γ Εθνική

Πρώην ποδοσφαιριστής ο παράγοντας που γρονθοκόπησε τον άσο του Εθνικού

Published

on

Ο Γενικός Αρχηγός του Πανθρακικού, Βασίλης Κοτζαμπάσης είναι ο παράγοντας της ομάδας της Κομοτηνής, που γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ., Σπύρο Γεωργούση με συνέπεια τη διακοπή (43′) του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας κι ενώ οι Πειραιώτες ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.
«…Είμαστε σίγουροι πως στη δύσκολη σεζόν που έρχεται, ο Βασίλης θα προσφέρει τα μέγιστα για τη διαχείριση όλων των καταστάσεων» ανέφερε ο Πανθρακικός τον Ιούνιο όταν κι ανακοίνωσε πως ο συγκεκριμένος παράγοντας θα συνεχίσει από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.
Προφητική η ανακοίνωση της Θρακιώτικης ομάδας για έναν άνθρωπο που στο παρελθόν ήταν και στην άλλη… πλευρά, αυτή του ποδοσφαιριστή, φορώντας για δύο χρόνια τη φανέλα του Πανθρακικού (Δείτε ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού για τον Βασίλη Κοτζαμπάση: “«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Βασίλης Κοτζαμπάσης θα συνεχίσει να υπηρετεί τον σύλλογο από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.
Ο “Κότζακ” είναι ένας πιστός στρατιώτης του συλλόγου έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας του Πανθρακικού. Έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του για την αγάπη για την ομάδα πολλάκις στο παρελθόν, ενώ παρατηρείται ταύτιση απόψεων στη φιλοσοφία του ιδίου και του τεχνικού επιτελείου για την αγωνιστική λειτουργία του συλλόγου. Είμαστε σίγουροι πως στη δύσκολη σεζόν που έρχεται, ο Βασίλης θα προσφέρει τα μέγιστα για τη διαχείριση όλων των καταστάσεων. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!”.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως εκτός από τον 41χρονο παράγοντα του Πανθρακικού, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής κι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά, καθώς η  εισαγγελέας υπηρεσίας Κομοτηνής ζήτησε:   «Να κρατηθούν επειδή ασκώ δίωξη για άσκηση αθλητικής βίας και στους δυο». Εντός τη ημέρας στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Ροδόπης.

Δείτε το video με τη στιγμή της επίθεσης του Βασίλη Κοτζαμπάση στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού, και την αντίδραση ενός φιλάθλου του Πανθρακικού που φωνάζει: «Τι κάνεις ρε «Κότζακ», ρε Βασίλη!!!!».