Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πρώτος μάγκας στο Ρέντη ο ΑΟ Καραβάς, 1-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Ασταμάτητος ο ΑΟ Καραβάς. Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη θριάμβευσε στο πειραϊκό ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου Πειραιά και απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και χωρίς να έχει ακόμα δεχθεί γκολ.

Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι, από δύο ομολογουμένως σπουδαίες ομάδες, ματς το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη “Στ. Μελισσουργός”.

Με το… “καλησπέρα” της αναμέτρησης τα αίματα άναψαν, καθώς μόλις στο 1′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε αναροπή του Σιάνου, που καταλόγισε ο εκ Ανατολικής Αττικής διαιτητής Βλάχος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοντάκος, με τον γκολκίπερ του Καραβά όμως Μπαντίκο να έχει απάντηση και να αποκρούει σωτήρια, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι Καμινιώτες δεν μπόρεσαν να προηγηθούν, κάτι όμως που κατάφερε ο Καραβάς, που στο 25′ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τον δαιμόνιο σκόρερ Σάββα Ηλιάδη.

Ακολούθησε ένα νευρικό ματς, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να αντιδράσει, όμως το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους και ο ΑΟ Καραβάς πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο.

Ο αγώνας είχε και τρεις αποβολές. Από τους γηπεδούχους αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Καστράτι(86′) και Δηλαβέρης(89′) και από τον Καραβά ο Τζαφέρι(78′).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μύρτα, Παπαθανασίου, Στεφανής, Ζαννής, Μαούνης, Τζάκσον, Παπαδάκης Ν.(57′ Άντια), Κατίδης(70′ Καστράτι), Σιάνος, Κοντάκος(75′ Αϊβαλιώτης), Δηλαβέρης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Τζαφέρι, Καραβός, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παυλίδης, Νικολόπουλος(61′ Αρβανιτάκης, 67′ λ.τρ. Σιδηρόπουλος, 74′ λ.τρ. Μάτσης), Παπανικολάου, Μπουρτένης, Ηλιάδης, Ζότο.