Connect with us

6ος Όμιλος

Στάθηκε “όρθιος” ο Ασπρόπυργος απέναντι στην Προοδευτική, 2-0 οι “βυσσινί”

Published

on

Ακόμα ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσε σήμερα ο Ασπρόπυργος. Η ομάδα του Κυριάκου Μίχα υποδέχτηκε στην έδρα της την πανίσχυρη Προοδευτική, η οποία αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2, από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σαφώς εμφανής, με τους “βυσσινί” στο πρώτο μέρος να είναι απόλυτα κυρίαρχοι, κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς με τέρματα των Μεγαρίτη και Πάβλας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως το ματς, εκμεταλλευόμενοι και τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής της Προοδευτικής Γιάννης Μάγγος. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κυριάκος Μίχας στο δεύτερο μέρος έδωσε ευκαιρίες και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ασπρόπυργος ξεκίνησε με τους Ανδριόλα, Κοντούλη, Βουρνάζο, Δημακάκο, Μπανούση, Τσάτσο, Μακρίδη, Πίνη, Ηλιόπουλο, Στάμο και Νταφόπουλο. Αγωνίστηκαν και οι Τσαγιάννης, Μπάτσι, Παρασχάκης, Κυπαρίδης, Τζαχρήστας, Φίλης, Τεβάς, Καγιάς και Σένο.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Μάγγος επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τους Καραργύρη, Ντοβέτσι, Πάβλας, Ποτουρίδη, Φάζο, Καρίκι, Μεγαρίτη, Πίσσα, Παυλίδη Γιαννίτσανη και Γκαργκαλατζίδη. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Αστράς, Αλεξίου, Λαζαρίδης, Σίνγα, Μπρέμο, Μάρκοβιτς, Μαρκοπουλιώτη, Παντελίδη, Νομικό, Θεοδώρου, Αγγελόπουλο Φόσμπεργ και Ευθυμίου.

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ