Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στον Ατρόμητο Πειραιά ο νταμπλούχος Ντόσκορης

Published

on

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε με επιτυχία η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά, καθώς έφερε στα Καμίνια τον Σταμάτη Ντόσκορη.

Ο 19χρονος ταχύτατος επιθετικός χαφ πέρσι κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην ξέφρενη πορεία της Ελλάδος Ποντίων και θα αποτελέσει μια πάρα πολύ ποιοτική λύση στο ρόστερ του Γιάννη Κούση, αφού καλύπτει και τη θέση μικρού στην αποστολή.

Σε ηλικία μόλις 6μιση ετών ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Εθνικού Πειραιά, για να ακολουθήσει το 2010 δοκιμαστικά στην επίσημη ακαδημία της Γιουβέντους στη χώρα μας, όπου και τελικά παίρνοντας υποτροφία παρέμεινε για τρία χρόνια μέχρι το 2012. Επέστρεψε  ξανά για τις υποδομές του Εθνικού, για να μεταπηδήσει το 2014 στην Κ12 και Κ13 του Ατρόμητου Αθηνών. Το 2017 επανέρχεται στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά, για να κάνει το άλμα το 2018 πηγαίνοντας στην Ερασιτεχνική ομάδα της ΠΑΕ Ιωνικός, όπου είχε και συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ19. Το Γενάρη του 2022 βρέθηκε στην Ελλάδα Ποντίων, βοηθώντας και εκείνος με την παρουσία του στην πολύ καλή πορεία του συλλόγου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.