Connect with us

Γ Εθνική

Στους 7 ουρανούς η Νέα Ιωνία, 1-0 το Τυμπάκι και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο

Published

on

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς ν Νέα Ιωνία νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ το Τυμπάκι με 1-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα εξασφάλισε και τυπικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς σε 4 ματς, ενώ το Τυμπάκι έμεινε στους 7 και παραμένει στη διεκδίκηση της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξ’ αρχής δυνατά, έχοντας την υπεροχή έναντι των «ασπρόμαυρων». Ήδη στο 3ο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση στο ματς από τον πολύ δραστήριο Βαγγέλη Πλατέλλα, που σέντραρε, με τον Ταβάρες να πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε εκτός εστίας.

 

Στο 8′ ήρθε μία φάση που «πάγωσε» τους ανθρωπους του ΑΟΤ, καθώς ο Μεϊρέλες χτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μετά από πεντάλεπτη διακοπή.

 

Νέα φάση στο 19′, με τον Αλέμη να πιάνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πλατέλλα, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Σπουδαία στιγμή για τη Νέα Ιωνία στο 26′ με τον Πλατέλλα να σουτάρει από τη γωνία της περιοχής, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω. Δύο λεπτά οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Γερόλυμο να βγαίνει απέναντι στον Χρήστου μετά από πάσα του Ταβάρες, αλλά τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ να διώχνει σωτήρια.

 

Η Νέα Ιωνία συνέχιζε να ψάχνει το γκολ και στο 36′ έφτασαν μία ανάσα από αυτό, καθώς ο «κεραυνός» του Πλατέλλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΤ. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, αφού στο 40′, ο Τζαμάι έκανε την εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και πλάσαρε σωστά για να κάνει το 1-0.

 

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με τη Νέα Ιωνία, να συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες. Στο 56′ ακυρώθηκε μάλλον λανθασμένα γκολ του Πλατέλλα για επιθετικό φάουλ, ενώ λίγο αργότερα, στο 60′ και το 61′ η ομάδα της Αθήνας έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες, με Τζαμάι και Ταβάρες να χάνουν ανεπανάληπτα τετ α τετ.

 

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χρήστου έσωσε ακόμα ένα τετ α τετ, αυτή τη φορά στο 78′ απέναντι στον Σπυριδάκη.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Μαρίνου (59′ Σπυριδάκης), Τζαμάι, Βεζυρτζόγλου (59′ Φερναντίνιο), Πλατέλλας (89′ Ντεμπά), Ταβάρες (70′ Σταύρου).

ΤΥΜΠΆΚΙ: Χρήστου, Δουλγεράκης, Στεφανάκης (89′ Νικολιδακης), Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες (13′ λ.τ. Γεράκιος), Χαϊντίνι (46′ Αριστεινίδης λ, Παπανδρέου (89′ Τσακιράκης), Μεταξάκης, Λούσι, Παραθύρας (46′ Γρηγοράκης Ι.), Σαββουϊδάκης.