Connect with us

Γ Εθνική

Τεράστιο διπλό ο Αστέρας Καισαριανής, 3-1 με ανατροπή τον Αιγέα Πλωμαρίου 

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει πλέον πολύ κοντά στην άνοδο πέτυχε ο Αστέρας Καισαριανής, που σε αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας επί του Αιγέα Πλωμαρίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πέτυχε έτσι την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Πρωτούλη, αλλά στο 21′ ο Ραχήμ με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Στο 53′ ο Σαπαλίδης μετά από ασίστ του Λεβέντη έκανε το 1-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίχτη του Ραφαήλ Ζέλο (φωτό), ο οποίος λίγες μέρες πριν έχασε τον πατέρα του. Στο 56′ ο Αιγέας είχε δοκάρι με τον Μιχαλάκη, και στο 61′ ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (Προκόπης Καρτάλης): Ζάχαρης, Κάλφας (63′ Ι. Πρωτούλης), Καλαφάτης, Σαλταμάρας, Σούμα, Π. Πρωτούλης, Μιχαλάκης (67′ Κόμβος), Ψάνης (63′ Α. Πρωτούλης), Βελούτσος, Τοπάλλι (84′ Κασάι), Κλούρας

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Χασιώτης (46′ Κραψίτης), Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ζέλο (46′ Σταμούλης), Κάρδαρης, Σαπαλίδης (88′ Ψαραδέλης), Ραχήμ, Παληγεώργος (79′ Κουκοβίνης).