Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το ΔΣ του ΑΟ Κορυδαλλός θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα δηλώσει την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση λάβαμε από το ΔΣ του ΑΟ Κορυδαλλός


Ανακοίνωση ΑΟ Κορυδαλλός

Στην αυριανή αναμέτρηση η ομάδα μας ΑΟ Κορυδαλλός σφραγίζει κατά γενική παραδοχή την δίκαιη άνοδο της στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΠ. Μια επιτυχία που εξολοκλήρου ανήκει στα παιδιά αθλητές μας και στο προπονητικό επιτελείο της.

Φυσιολογικά αύριο θα έπρεπε να είναι μια ημέρα πανηγυρισμών  και χαράς για τον σύλλογο μας όμως τα γεγονότα των τελευταίων αγώνων  που προηγήθηκαν και η αντιμετώπιση της ομάδας μας από τις αντίπαλες  ομάδες και την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ μόνο προβληματισμό και δυσαρέσκεια μας έχει δημιουργήσει.

Ο Αθλητικός  Όμιλος Κορυδαλλός λειτουργεί με γνώμονα την ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου με σεβασμό προς τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά και προς τους αντιπάλους μας μέσα στους αγωνιστικούς  χώρους βασική επιδίωξη μας είναι η ηθική να είναι η υπέρτατη αξία και βάση της ατομικής και κοινωνικής ζωής των αθλητών μας.

Η αγωνιστική παρουσία όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας στα γήπεδα του Πειραιά και όχι μόνο αποτελεί διαφήμιση του Πειραϊκού  Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και νοιώθουμε υπερήφανοι  που όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε μας δίνουν συγχαρητήρια των αθλητών μας και των γονέων τους.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα δηλώσει την συμμετοχή  του Ανδρικού Τμήματος στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΠ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας (Αναγκαστήκαμε να την υποστούμε στους δυο τελευταίους μας αγώνες) και δεν έχουμε την διάθεση να συμμετέχουμε σ’ ένα πρωτάθλημα που αυτές οι πράξεις κρίνονται και τιμωρούνται σαν κάτι φυσιολογικό.

ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ

Με εκτίμηση

Το ΔΣ Αθλητικός Όμιλος Κορυδαλλός Πειραιώς

 

 

 

Advertisement