Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χορταστική ισοπαλία στο Άμιλλα Περιστερίου- ΠΑΣ Γαλάτσι (3-3)

Published

on

Σε ένα ματς όπου η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέρόντος έδωσε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, Άμιλλα Περιστερίου και ΠΑΣ Γαλάτσι ήρθαν ισόπαλες με 3-3.

Έτσι οι γηπεδούχοι τερμάτισαν 2οι με 46 βαθμούς και ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου, ενώ το Γαλάτσι με 35 βαθμούς τερμάτισε 5ο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4′ με τον Στασινόπουλο, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε άμεσα και να ισοφαρίζουν στο 6′ σε 1-1 με τον Γεωργαντώνη. Στο 30′ ο Χάρης Χαραλάμπους έκανε το 1-2, σκορ με το έληξε το πρώτο ημίχρονο. Η Άμιλλα ανέτρεψε την κατάσταση στο 2ο μέρος και στο 53′ ο Δέγκλερης ισοφάρισε σε 2-2, στο 55′ ο Μπέλης έκανε το 3-2. Όμως στο 86′ ο Γεωργαντώνης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Κασσάρας, Σωτηρίου (77′ Ριζόπουλος), Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Κώτσης (46′ Μπέλης), Ζήκος, Κλαυδιανός (46′ Δέγκλερης), Κασιμάτης, Κορρές (46′ Κατσιούλας), Κοπανάς, Στασινόπουλος (39′ λ.τ. Γκορίτσι).

ΠΑΣ ΓΑΛΆΤΣΙ: Θεοφανίδης (46′ Γαϊτανίδης), Τσέπας, Ραπάι Χ. (63′ Παπανίκος), Χρυσανθακόπουλος, Μπαμπότση, Δουδουμόπουλος, Μούλι (57′ Γιαννόπουλος), Γεωργαντώνης, Χαραλάμπους Χ. (75′ Κορρές), Θεοδωρακάτος (77′ Ξυδούς), Ραπάι Αλ.