Connect with us

stoplekto

Ύστερα από 12 χρόνια έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία του κόουτς Βολακάκη με τον ΑΟ Κορυδαλλού

Published

on

Το μπαράζ παραμονής απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Βολακάκη στον πάγκο του ΑΟ Κορυδαλλού. Ο έμπειρος προπονητής αποχαιρέτησε την ομάδα μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη παρουσία, κατά τη διάρκεια της οποίας άφησε ισχυρό αποτύπωμα.

Η διοίκηση του συλλόγου τίμησε τον Βολακάκη για την προσφορά του, αναγνωρίζοντας το έργο και την αφοσίωση που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Με μια προσωπική του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο ίδιος επέλεξε να πει το δικό του «αντίο», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ένας κύκλος ζωής έκλεισε, ένας νέος ξεκινάει σύντομα…
Ύστερα από 12 χρόνια παρουσίας μου (2013 – 2025) στην οικογένεια του ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ήρθε η δύσκολη ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα της καρδιάς μου για οικογενειακούς λόγους (μετεγκατάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Χανιά Κρήτης).
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα τους κ/ους Κουλουμπαρίτση Νίκο, Βιθυνό Δημήτρη, τον πρόεδρο Τσιμπλάκη Γεράσιμο, τον φίλο και Γενικό Γραμματέα Τομάζο Κων/νο και όλους τους έφορους υλικού της ομάδας.
Τον πρώην Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Πράσινο Μανώλη, που με εισήγηση του εντάχθηκα στις τάξεις της ομάδας. Τον τωρινό Τεχνικό Διευθυντή, Μούρα Δήμο, όλους τους προπονητές του Ανδρικού και της Ακαδημίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στα παιδιά που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα σε αυτά που αποτελέσαν το ανδρικό τμήμα την τελευταία τριετία, για τις επιτυχίες που είχαμε με αποκορύφωμα την περυσινή άνοδο. Τις χαρές και τις λύπες για την φετινή χρονιά. Τους αξίζουν πολλά πολλά μπράβο γιατί με την επιμονη τους και την προσπάθεια τους, κατάφεραν να πετύχουν σπουδαία πράγματα παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αποσπώντας την καθολική αναγνώριση από τον ποδοσφαιρικό Πειραιά. Και φυσικά στους συνεργάτες μου Κοκκοβα Λευτέρη (γυμναστή) ,Κατσικώστα Παναγιώτη (προπονητή Τερματοφυλάκων) για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Δεν θα πω αντίο αλλά στο επανειδείν.
Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες!”