Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιοι Ανάργυροι – Ολυμπιακός Λιοσίων 2-1 (video)

Στην “Ένωση” το ντέρμπι

Published

on

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των δυτικών προαστίων έκαναν οι Άγιοι Ανάργυροι οι οποίοι και επικράτησαν του Ολυμπιακού Λιοσίων με 2-1 με γκολ μάλιστα που μπήκε στο 90’+1′. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με την κεφαλιά του Πλεξίδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με τον Ντιόπ στο 1-1 στο 68′, αλλά τελικά οι Άγιοι Ανάργυροι έφτασαν στο “τρίποντο” με το τέρμα του Φιλιππίδη στο 90’+1′. Σε αυτό το σημείο πάντως θα πρέπει να τονίσουμε πως οι«ερυθρόλευκοι» έπαιζαν με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο, αφού αμέσως μετά την λήξη του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο Στρατής λόγω διαμαρτυρίας. Ο λόγος για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα τόσο ο έμπειρος μέσος όσο και ολόκληρη η ομάδα των Λιοσίων είναι η φάση του 45′ όπου και ο Γκαβέρας ανέκοψε με οφσάιντ τον Ευαγγελάτο, αφού θεώρησαν πως ο παίκτης τους ήταν καλυπτόμενος.Τέλος, δοκάρι για τον Ολυμπιακό είχε στο 72′ ο Ομάρ. Διαιτητές ήταν οι Γρίμμας, Κουτσογιάννος και Γκαβέρας.

 

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τριανταφύλλου, Βυζανιάρης Γ. (61′ Παούρης), Αδαμίδης (13′ λ.τρ. Μαντέλος), Μιστρίδης, Μακρόπουλος, Μιχαλάτος, Παναηλίδης, Μαχαίρας, Παπανικολάου,Πλεξίδας, Τουμάσης (71′ Φιλιππίδης)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Μιγγίρης, Λιούκας, Ευαγγελάτος, Στρατής, Τομπουλίδης, Πάγια, Ντιόπ,Αλούσι, Παπαδόπουλος (46′ Τόμπρος), Δούβος, Μπεκατώρος

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης


olympiakosnl.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply