Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Δημήτριος για μεγάλα πράγματα, 4-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Δημήτριος επικράτησε με το εμφατικό 4-1 επί του Ολυμπιακού Λιοσίων και ξεκίνησε ιδανικά το νέο πρωτάθλημα, δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του…

Στο 7′ ο Λίτσο έκανε το 1-0, με τον Ασκοτίρη στο 20′ να κάνει το 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί πετυχαίνοντας 3 γκολ στο πρώτα 15 λεπτά φτάνοντας σε θρίαμβο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαφειάδης έκανε το 2-1, στο 56′ ο Κασπίρης πέτυχε το 3-1, και στο 60′ ο Βαφειάδης ζευγαρώνοντας τα προσωπικά του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γιαννακόπουλος των φιλοξενούμενων και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ντέντες των γηπεδούχων.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σήφης Βενάκης): Σκαλαίος, Κοζάκης, Γερόλυμος, Βλάμης, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (83′ Τζινευράκης), Βαφειάδης (64′ Πλούμης), Λίτσο (83′ Φωτουλάκης), Κασπίρης (71′ Γκαρδιακός), Σκούμας (7’1 Ζότο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Δημήτρης Κοσμάς): Μήτσιος, Γιαννακόπουλος, Μπάστας, Λαμπρόπουλος, Πετράς, Αχείμαστος (63′ Μάμαλης), Μιράκα (82′ Λευκαδίτης), Ασκοτίρης, Μηλιώτης (87′ Ζέρβας), Πετανάι, Παπουδάκης (46 Καλκανάκος (82′ Λουβερδής)).