Connect with us

stoplekto

Άγιος Δημήτριος – ΓΣ Καισαριανής 4-1

Published

on

Εκπληκτική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μεγάλη πρόκριση πέτυχε ο Άγιος Δημήτριος που επικράτησε του ΓΣ Καισαριανής με 4-1. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία. Όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν στους διακριθέντες ενώ από τους φιλοξενούμενους διασώθηκε μόνο ο Σβίγγος ο οποίος και πέτυχε το μοναδικό τέρμα των «κιτρινόμαυρων» στην συνάντηση στο 43′ μειώνοντας σε 2-1. Νωρίτερα η «Μπάρτσα» είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0 με το πέναλτι του Κοκλίδη στο 17′ και το τέρμα του Ψάρρα στο 41′. Οι γηπεδούχοι πάντως «καθάρισαν» το ματς στα τελευταία λεπτά με το τέρμα του Μαθά στο 80′ και το δεύτερο του Ψάρρα στην συνάντηση στο 83′ που έκανε το τελικό 4-1. Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας και βοηθοί του οι Δόσης και Δανέζης.

 

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Αργυρόπουλος, Ψαρράς, Πετράκης, Τετριμίδας, Φελάς, Τελλίδης, Κουτσόπουλος (18′ Μαθάς), Τζωρτζάτος, Σαμοθράκης (81′ Φοιρός), Κοκλίδης, Μανιάτης (57′ Ζερβός)

 

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Βασιλάκης, Μαθιουδάκης, Καταρτζόγλου, Πλακάλι, Βουρνάζος (46′ Μιχαηλίδης), Κόρμης (46′ Κουβαριτάκης), Ντακόβ, Χατζηιωάννου, Κοκοσούλης, Παναγιώτου (72′ Κετσές), Σβίγγος

 

 

(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply