Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Άγιος Ιερόθεος: Ανοιχτή επιστολή έξι πρώην προέδρων,με μύδρους κατά της διοίκησης Μαρίνου

Published

on

Πεδίο μάχης θυμίζει πλέον η κατάσταση στα διοικητικά του Αγίου Ιεροθέου…

Με επιστολή που έστειλαν στην ιστοσελίδα μας και υπογράφουν έξι πρώην πρόεδροι του συλλόγου καθώς αρκετά μέλη, καταφέρονται κατά της διοίκησης Μαρίνου κατηγορώντας την για σοβαρές παρανομίες, και όπως αναφέρουν θα προσφύγουν στα δικαστήρια.

Η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει αυτούσια την επιστολή, όπως επιβάλλεται από την δημοσιογραφική δεοντολογία, από την στιγμή που είναι ενυπόγραφη.

Αναλυτικά….

«Μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες και ραντεβού με τον κύριο Μαρίνο και κουρασμένοι από την προσβλητική του στάση και αλαζονεία απέναντι μας και εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών και πρώην παραγόντων αποφασίστηκαν τα εξής:

Προσβολή της γενικής συνέλευσης και των πρόσφατων αρχαιρεσιών του συλλόγου που έγιναν την Κυριακή 07 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί.

Δικαστικές ενέργειες εναντίον όσων συμμετείχαν τα τελευταία δυο χρόνια στη σκιώδη διοίκηση του κυρίου Μαρίνου η οποία ουσιαστικά αποτελούνταν από τον ίδιο και τον εκτός διοίκησης ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ ΙΣΙΔΩΡΟ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ‘έτρεχε’ την ομάδα.

Ο οποίος ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ διατέλεσε πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ανδρική ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ.

Όμως:

Μετά τις τραγικές δυο χρονιές και τους δυο απανωτούς υποβιβασμούς και την διάλυση των ακαδημιών και του στίβου της ομάδας και την απαξίωση και ντροπιαστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα την παρούσα στιγμή και παρά την προσπάθεια όλων μας για συναινετική και ενωτική λύση ο κύριος Μαρίνος και ο κύριος Σταυριανός συνεχίζουν την ίδια πολιτική κοροϊδεύοντας και προκαλώντας συνεχώς με τις πράξεις τους.

Μόνη μας επιλογή πλέον η δικαστική οδός απέναντι σε όλους όσους με τις πράξεις τους έφεραν τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ σε αυτήν την κατάσταση.

Το θεωρούμε υποχρέωση μας πλέον για την ομάδα στην οποία όλοι ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ από ένα λιθαράκι με κόπο και ιδρώτα στερώντας χρόνο και χρήματα από τις οικογένειες μας και όχι ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ κάτι από αυτήν.

Κάποιοι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν την ομάδα για τα επαγγελματικά τους συμφέροντα.

Η προσπάθεια μας θα κρατήσει για όσο χρόνο και όσα χρήματα και αν χρειαστούν.

Ούτως η άλλως όπως προ είπαμε όλα αυτά τα χρόνια άλλοι λίγο, άλλοι περισσότερο μόνο προσφέραμε κοιτώντας την πρόοδο της ομάδας και όχι να βγάλουμε κέρδος και όφελος από αυτήν.

Οι πρώην πρόεδροι

ΡΟΥΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΠΑΡΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ».