Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Iερόθεος: «Ουδεμία σχέση»

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Αγίου Ιεροθέου στην οποία και απαντάει στις καταγγελίες των ανθρώπων του Πανερυθραϊκού πως δέχτηκαν προπηλακισμούς από τους φίλους της ομάδας των δυτικών προαστίων στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Περιστέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Αγίου Ιεροθέου απαντώντας στις καταγγελίες της διοίκησης του Πανερυθραϊκού δηλώνει: Ουδεμία σχέση έχουν οι καταγγελίες των ανθρώπων της Ερυθραίας, εκτός από κάποιους λεκτικούς προπηλακισμούς που δέχτηκαν από κάποιους θερμόαιμους (λόγω της κρισιμότητας του αγώνα) τίποτα άλλο δεν συνέβη. Επίσης τα μέλη του ΔΣ και ο προπονητής της ομάδος μας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην μη έκταση των επεισοδίων».

Ρούμπας: Χαμένη χρονιά η φετινή

Εμφανώς απογοητευμένος είναι ο πρόεδρος του Αγίου Ιεροθέου, Παναγιώτης Ρούμπας, για την πορεία της ομάδας των δυτικών προαστίων την φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μία «ανάσα» από την παραμονή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου παράγοντα στον Κωνσταντίνο Ράπτη: «Αν και υπάρχουν τα μπαράζ πιστεύω πως είμαστε πολύ κοντά στην παραμονή μας καθώς ακόμα και αν ηττηθούμε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σωθούμε αν ανέβει κάποια από τα δύο αθηναϊκά σωματεία στην Γ’ Εθνική. Παρόλα αυτά ακόμα και αν παραμείνουμε στην κατηγορία, αυτή την χρονιά την θεωρώ χαμένη για την ομάδα μου, αφού πιστεύω ακράδαντα πως μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα με το ρόστερ που είχαμε».

Μαντζούνης: Κοιτάζαμε στον Θεό

Ευχαριστημένος είναι ο Αντρέας Μαντζούνης από το γεγονός πως η ομάδα του τελικά ανέτρεψε τα προγνωστικά και θα διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνα μπαράζ με την Αγία Ελεούσα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός: «Για να μην γελιόμαστε δεν εξαρτιόταν μόνο από εμάς η αποφυγή του υποβιβασμού και γι’ αυτό κοιτούσαμε προς. . . τον Θεό ώστε να μας έρθει ένα «δώρο», πράγμα το οποίο και έγινε αφού ο Παπάγος ηττήθηκε. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο που ακόμα και οι αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές έπαιξαν για τη νίκη».

Όσον αφορά για την καλή εικόνα που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» τις τελευταίες αγωνιστικές: «Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα στα τελευταία έξι ματς και σε όσα χάσαμε τη νίκη αυτό έγινε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως με βάση την εικόνας μας τις τελευταίες αγωνιστικές αξίζουμε την παραμονή». Τέλος για το μπαράζ, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Ξέρω καλά την Αγία Ελεούσα καθώς την είχα αντίπαλο στον προηγούμενο όμιλο όταν βρισκόμουν στην Θύελλα και είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα. Δεν χωρούν όμως προγνωστικά σε αυτές τις αναμετρήσεις. Πάντως είναι θετικό που αγωνιστικά βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

*Έγινε την Δευτέρα στο νεκροταφείο του Αγίου Ιεροθέου η κηδεία του Γεωργίου Μακρυγιώργου («Αύρας») ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος του Αγίου Ιεροθέου και είχε διατελέσει παράγοντας της ομάδας για πολλά χρόνια. Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply