Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιο είχε η Πεύκη 1-0 το Μπραχάμι (φώτο)

Ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα

Published

on

Αγχωτική νίκη με 1-0 για την Πεύκη με τον Άγιο Δημήτριο να χάνει μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει την ισοπαλία.

Το παιχνίδι ήταν κακό με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Πεύκη όπου πέτυχε και το νικητήριο τέρμα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, έκλεισαν την Πεύκη στο μισό γήπεδο, πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο.

Μόλις στο 1.30 ο Σακελαρίου μετά από κόρνερ σηκώθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι αλλά η κεφαλιά πήγε άουτ.

Στο 11΄ο Κοκλίδης για τους φιλοξενούμενους έπιασε δυνατό αριστερό σουτ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καραγιάννη.

Στο 14΄ Σακελλαρίου και Μαρκομιχάλης έπαιξαν το 1-2 με τον δεύτερο να βρίσκεται τετ α τετ με τον Κελαίδίτη αλλά το πλασέ πέρασε άουτ.

Στο 37΄σημειώθηκε το 1-0 για την Πεύκη. Σέντρα του Καραμπέτσου από αριστερά, ο Μαρκομιχάλης μπήκε σφήνα στην πλάτη της άμυνας του Αγίου Δημητρίου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 40΄μετά από ωραίο συνδυσασμό Οικονομέα με Ετόκα, τελικός αποδέκτης ο Σακελλαρίου το αριστερό σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Στο 44΄ δυνατό σουτ του Σιέρρα, βρήκε πρώτα σε αντίπαλο , πήρε ύψος και μετά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πεύκη ήταν αγνώριστη και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Μαρκομιχάλη λόγω τραυματισμού, ο Άγιος Δημήτριος ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και πίεζε χωρίς όμως να κάνει πολλές μεγάλες φάσεις σε αντίθεση με την Πεύκη που σε δύο αντεπιθέσεις μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στο 46΄ μετά από κόρνερ ο Φειδάς σηκώθηκε ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας αλλά η κεφαλιά πέρασε άουτ.

Στο 65΄ ωραία ενέργεια του Ροδίτη από δεξιά και γύρισμα της μπάλας στην περιοχή χωρίς ωστόσο, κάποιος επιθετικός του Αγίου Δημητρίου να την βρει

Στο 68΄σε γρήγορη αντεπίθεση, τέσσερις παίκτες της Πεύκης άλλαξαν την μπάλα με το σουτ του Ετόκα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι.

Στο 86΄ο Πλυθίδης σε νέα αντεπίθεση σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιτ.

Στο 90΄μετά από σύχγυση στην άμυνα της Πεύκης μεταξύ δύο αμυντικών που γύρισαν την μπάλα με το κεφάλι και του τερματοφύλακα Καραγιάννη, γλίτωσαν οι γηπεδούχοι από θαύμα την ισοφάριση καθώς ο επιθετικός του Μπραχαμίου δεν πρόλαβε να κάνει το…κακό.

Στην αντεπίθεση ο Ρόκο έχασε ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Σχίζα,Νακόπουλου, Γουρνάκη

ΠΕΥΚΗ: Καραγιάννης, Αλεβίζος, Οικονομέας (46΄Πλυθίδης), Καψάσκης ( 1΄Σιέρρας), Ψιλούδης, Παπαγιώργης, Μαρκομιχάλης (57΄λ.τρ Ρόκο), Βάλσαμος, Σακελλαρίου, Ετόκα, Καραμπέτσος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κελαϊδίτης, Κουφιδάκης, Ελευθεριάδης (46΄Ροδίτης), Φωτουλάκης, Γεωργιάδης, Καλογεράκος (76΄Μαθάς), Δρακόπουλος (46΄Μπιρμπίλης), Φειδάς, Παχάλης, Κοκλίδης, Ραφαηλίδης.

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply