Connect with us

stoplekto

Άδεια στο στάδιο  της Αίγινας . Παράταση στα γήπεδα της Σαλαμίνας

Published

on

Για πρώτη φορά από δημιουργίας του Δημοτικό Σταδίου Αιγίνης, η αθλητική εγκατάσταση θα  λάβει άδεια λειτουργίας μετά τον σχετικό έλεγχο από την  Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Αττικής και τον επικεφαλής Πολιτικό Μηχανικό κ. Βασίλη Προύτζο ο οποίος παραβρέθηκε  την Τετάρτη 15.10.2015 στην Αίγινα, όπου παραβρέθηκαν επίσης ο Β΄ Αντιπρόεδρος  της Ε.Π.Σ.Π. κ. Απ. Μαρούλης ο Πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Αντ. Λεμονής, ο Διευθυντής κ. Παν. Νταλάκος, αλλά και η Δημοτική αρχή του Δήμου Αιγίνης.

Το Δ.Σ.  της Ε.Π.Σ. Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αιγίνης κ. Δημήτρη Μούρτζη, και κυρίως τον  κ. Σταμάτη Μαρμαρινό πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού για τις πραγματικά μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο από όλες τις απόψεις, αλλά και για το κλίμα συνεργασίας με την Ένωση.

*Το Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας θα είναι ένα υπερσύχρονο γήπεδο  ποδοσφαίρου που καλύπτει τις σχετικές προδιαγραφές, και μάλιστα έχοντας την σχετική αδειοδότηση.

Για τα δύο γήπεδα της Σαλαμίνας ( Δημ. Σαλαμίνας, Αμπελακίων)τα οποία εξέτασε η ίδια επιτροπή  δόθηκε παράταση έως και τις 19 Νοεμβρίου  προκειμένου να ετοιμασθούν  οι όσες ατέλειες διέκριναν οι μηχανικοί και να μπορέσουν να αδειοδοτηθούν κι αυτά για πρώτη φορά, από την ημερομηνία κατασκευής τους.