Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Άλλες δύο ανανεώσεις στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Published

on

 

 

Στον ρυθμό των ανανεώσεων συνεργασίας για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου σήμερα, Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, ο σύλλογος ανακοίνωσε την επέκταση των συμφωνιών με τους Γρηγόρη Τσουμελέα και Νεκτάριο Νικολαϊδη, που θα ενισχύσουν την ομάδα για την σεζόν 2024-2025 στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

 

 

 

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΟΥΜΕΛΕΑΣ

 

Ο 24χρονος, Γρηγόρης Τσουμελέας, που έχει γεννηθεί στις 3 Απριλίου 2000 και κατάγεται από τη Μάνη, αγωνίζεται επί το πλείστον στην αριστερή πτέρυγα.

 

Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου και έμεινε σε αυτές μέχρι την ηλικία των 17 ετών.

 

Ακολούθως, έχοντας ιδιαίτερες ικανότητες και έφεση στον στίβο, εντάχθηκε στην ομάδα κλασσικού αθλητισμού της πόλης μας, τον ΓΣ Χαϊδαρίου, όπου ξεχώρισε ως 400άρης, λαμβάνοντας μέρος και σε Πανελλήνιες διοργανώσεις, ενώ κατέγραψε προσωπικό χρόνο 51.47.

 

Παράλληλα, σε ακαδημαϊκό επίπεδο, σπούδασε σε Σχολή Φυσικής Αγωγής, και προπονεί τμήματα σε Ακαδημίες Στίβου.

 

Το προπέρσινο καλοκαίρι, του 2022, ο συμπολίτης μας, επέστρεψε στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση, με την ένταξη του στον Αστέρα Χαϊδαρίου, όπου αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς, καθώς την σεζόν 2022-2023 έπαιξε σε 18 ματς πρωταθλήματος και πέτυχε 4 γκολ, ενώ την αγωνιστική χρονιά, που ολοκληρώθηκε (2023-2024), έπαιξε σε 5 ματς και παράλληλα επιτέλεσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

 

 

 

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

 

Ο 21χρονος Χαϊδαριώτης στόπερ, που είναι φοιτητής Οικονομικών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου και τα τελευταία χρόνια, έπαιζε με την φανέλα του ΑΟ Μαψού στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Κορινθίας.

 

Στο Αστέρα Χαϊδαρίου εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και στο β΄ μισό της σεζόν 2022-2023, κατέγραψε 5 συμμετοχές.

 

Την αγωνιστική χρονιά, που ολοκληρώθηκε (2023-2024), φόρεσε εννέα (9) φορές την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας

ΠΗΓΗ: Ipolimas