Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

“Άλωσε” την Αργυρούπολη – Πήρε το τρίποντο ο Άγιος Θωμάς

Published

on

Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Άγιος Θωμάς μέσα στην Αργυρούπολη, καθώς επιβλήθηκε της τοπικής Λαύρας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε πριν καν συμπληρωθεί 1′ αγώνα ο Δάβαρης. Στο 65′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Σταθάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καλέργη. Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη τους όμως ήταν η σειρά του Θύμιου να δει την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μάρκου. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αγγελίδη στις καθυστερήσεις της συνάντησης.Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Μπατζιόπουλος και Κιοσσέ.

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.: Μάρκου, Καραμολέγκος, Σπαγκάκης, Σπανός, Λιβανός (80 Σπίνος), Τσιάμης, Σταγκούλης (46 Βεϊζάι), Συνοδινός, Πανταζόπουλος, Σταθάκης, Αγγελιδέλης.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Καλέργης, Ζαρκαδούλας Φ., Κατσατρός, Ζαρκαδούλας Γ., Κολλιός, Σάβαρης (57 Βλάχου), Θύμιος, Μπρούσαλης (63 Δαρδαμάνης), Σούφλας, Δάβαρης, Οικονόμου (46 Τσινιάς)

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply