Connect with us

stoplekto

“Άλωσε” την Ελευσίνα η Χαλκίδα

2-1 ο ΑΟ Χαλκίς τον Πανελευσινιακό

Published

on

«Σπουδαίο» διπλό πήρε η Χαλκίδα μέσα στην Ελευσίνα, καθώς επικράτησε του ιστορικού Πανελευσινιακού με 2-1. Με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή του 7ου ομίλου μαζί με την Ένωση Ερμιονίδας, έχοντας το απόλυτο των νικών σε τρια παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 23′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τσομπάνης. Στο 32′ οι «σταχυοφόροι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Μιχελής είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μόνου.

Στο 61′ ήταν η σειρά του Θωμά να σημαδέψει το δοκάρι του Βασιλείου από πλευράς ΑΟΧ. Ωστόσο, 10′ αργότερα ο Μιχελής «τιμώρησε» τους Κυπελλούχους Εύβοιας ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 82′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο, λόγω αποβολής του Τζαφεράκου με δεύτερη κίτρινη. Η ομάδα του Γιάννη Καραμπά εκμεταλλεύτηκε στα εναπομείναντα λεπτά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με τον Καφαντάρη στο 87′ να σημειώνει το τελικό 2-1 και να χαρίζει ένα σπουδαίο «τρίποντο» στον ιστορικό σύλλογο.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (Αθηνών)

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Βασιλείου, Μπαγδάτογλου (57′ Δελλής), Τζαφεράκος, Τερλελής, Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλος (80′ Μίχας), Μιχελής, Τύρπος (67′ Δούκας), Κατσικιάς, Μαλισιώβας, Παπανικολάου

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μόνος, Γεωργόπουλος, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Καφαντάρης (897′ Γκιτζάλης), Ευσταθίου, Μανιάτης, Μπλατσέρης, Θωμάς, Γκιόκας (91′ Τσουπεής), Τσομπάνης (68′ Τσομπάνης)

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply