Connect with us

3ος Όμιλος

“Άλωσε” την Καλαμάτα ο Πανελευσινιακός

Published

on

O Πανελευσινιακός έδινε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς καλούνταν να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλαμάτας ώστε να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Οι σταχυοφόροι όχι απλά το έπραξαν αλλά απέδειξαν ότι διαθέτουν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο το οποίο με ανάλογες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όσον αφορά στο στόχο που έχει θέσει για την κατάκτηση του τίτλου. Το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου επικράτησε με 1-0 της Μαύρης Θύελλας και σε συνδυασμό με την γκέλα του Παναργειακού πλησίασε την κορυφή. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 25′ ο Κουσκουνάς με ωραίο σουτ. Στο 56′ το γήπεδο ‘πάγωσε’ το γήπεδο καθώς ο Γκουτσούλας σε μια διεκδίκηση έβγαλε το χέρι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό με αποτέλεσμα ο έμπειρος μέσος να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Στη συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση ωστόσο δεν τα κατάφεραν και αυτό διότι έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς) Πάππος, Νιφορόπουλος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Σκάρος (75′ Πάττος), Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Χαρίτος (65′ Γεωργακόπουλος), Δημητριάδης (46′ Σαλαπάτας), Καλαντζής.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Παρθενιου) Τσαλκιτσίδης, Αματσίδης, Τσουμάγκας, Παπαπαναγιώτου, Γεωργούλης, Ριζογιάννης, Δουκάκης (65′ Τσιγκρος), Μακρίδης (46′ Έβερετ), Κουσκουνάς, Γκουτσούλας (56′ λ.τρ. Σκαφτούρας), Μιχελής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply