Connect with us

3ος Όμιλος

Άλωσε τη Μάνδρα ο Αιολικός

Published

on

Τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Αιολικός ο οποίος απέδρασε με το… διπλό από τον Μάνδρα επικρατώντας με 1-0 της ομώνυμης ομάδας. Οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους νησιώτες  στο τέλος να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό τρίποντο το οποίο θα τους τονώσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Μανασίδης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντίπαλου, όμως ο διαιτητής, Μιχελής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στην επανάληψη, οι νησιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και με τη συμπλήρωση 55′ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ του Μιχαλάκη. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλιακούδη οι οποίοι στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση δημιουργώντας μάλιστα κάποιες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Μπεγκλετζή και Αμπντουραχμάνι. Μάλιστα, ο πρώτος είχε την ευκαιρία στο 80′ να φέρει το ματς στα ίσια όμως το σουτ που επιχείρησε σε κενή εστία δεν βρήκε στόχο. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Καλιακούδης) Παλιγγίνης, Μπινιχάκης, Νυφαδόπουλος (37′ λ.τρ. Μανασίδης), Κρητικός, Φερεντίνος, Ζαγκλής (58′ Μπεγκλετζής), Αμπντουραχμάνι, Σιγάλας, Κάουνας (68′ Ασημάκης), Μπέντα, Μποδώνιας.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βαγγέλης Γούτης) Μάππας, Μουτζούρης, Μαγκανάς, Άλμπι, Μπακάλης, Σαμπάνης Γ., Γάλας (83′ Πασαλίδης), Μίχος, Ζαγοριανός, Μιχαλάκης (60′ Δάλλας), Τόρες (71′ Σαμπάνης Μ.)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply