Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άνετα οι Άγιοι Ανάργυροι τον Αττικό

Published

on

Εύκολο μεσημέρι για τους Αγίους Αναργύρους εντός έδρας, όπου επικράτησαν 3-0 του Αττικού για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Οι ‘κυανέρυθροι’ χωρίς τους Ρούσεφ και Κοντογουλίδη έφτασαν ανώδυνα στο τρίποντο και τους 23 βαθμούς στην όγδοη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι ‘πράσινοι’ παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί μόνο στα πρώτα λεπτά και μοιραία παρέμειναν προτελευταίοι έχοντας τέσσερις βαθμούς.

Τον ‘γόρδιο δεσμό’ έκοψε στο 42′ ο Μεταλλινός με πλασέ από κοντινή θέση παίρνοντας το ριμπάουντ σε σουτ του Πλεξίδα στο δοκάρι. Έτσι, το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα και στο δεύτερο ημίχρονο απλούστευσε τα πράγματα έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καλογριά. Στην επανεμφάνιση του ο 27χρονος άσος με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 2-0 στο 50′, ενώ στο 78′ ολοκλήρωσε την νίκη της Ένωσης πλασάροντας εύστοχα τον εξερχόμενο Λογοθέτη.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Ν., Αλάμπεης Γ., Δέτση Μ.

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Κουρουπάκης, Γεωργίου (75′ Σερδενές), Τούρλας, Μυστρίδης, Μεταλλινός, Κοκότης, Δημαράς (46′ Καλογριάς), Μπόσιος, Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Τσίμος, Βυζανιάρης.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Λογοθέτης, Μπούζας (46′ Λαμπαρδάς), Κοτούλιας, Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Μπα, Ντζέλιας, Κανέλλος, Τζεμαλί, Συριόπουλος, Κονόμης (58′ Καπαρδέλλης).