Connect with us

6ος Όμιλος

Άνετη νίκη για Κόρινθο 2006

Published

on

Η Κόρινθος 2006 σαφώς ανώτερη της ΑΕΚ Τριπόλεως επικράτησε με 2-0 και έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλοδουλεμένο  σύνολο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν  δυνατά  στο ματς είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Παλιάτσο και προηγήθηκαν  στο 23’ με κεφαλιά του ίδιου ποδοσφαιριστή(1-0).

Η ΑΕΚ Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 28’ σουτ του Αρδάμη, δεν είχε θετική κατάληξη. Οι Κορίνθιοι έφτασαν στο 2-0 λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Ράπτη .

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με τους «γηπεδούχους» να δημιουργούν ακόμη δύο καλές στιγμές στο 78’ με τον Ράπτη και στο 86’ με τον Παλιάτσο.

Διαιτητής ήταν ο  Π. Παναγάκης  με βοηθούς τους Π. Σόβολο και  Η. Μπεκιάρη.

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 (Π. Τζαναβάρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Σπέτσι (90’ Κουινέλης), Αγγελόπουλος (57’ λ.τρ. Γκουριώτης), Τσιριγώτης, Παλιάτσος, Ράπτης, Γεωργίου (82’ Παπανικολάου).

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Μεϊδάνης): Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος (27’ Τσαλγιτζόπουλος Αθ.) Κατής, Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης (83’ Μπίσιας), Τκεσελασβίλι, (75’ Κολιόπουλος) Αρδαμης, Ανδριανός, Κατσικαδάς, Τσαλγιτζόπουλος Γρ.(58’ λ.τρ. Γκανάρας).