Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Άνετη πρόκριση το Καματερό, 5-0 τα Πετράλωνα

Published

on

Ο ΠΑΟ Καματερού ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ΕΠΣ Αθηνών, επικρατώντας με άνεση 5-0 επί των Πετραλώνων. Η ομάδα του Γιώργου Τζώτζη έδειξε καλά στοιχεία και κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 30’, όταν ο Φώτης Τσουτσάνης άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό σουτ, μετά από συνεχή πίεση της ομάδας. Στο 42’, ο Σταύρος Μήτκας ανέβασε το σκορ σε 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ πριν το ημίχρονο, ο Τσάτσα στο 42’ με κεφαλιά έκανε το 3-0, έπειτα από σέντρα του Δημήτρη Χαιρετάκη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Τζώτζη συνέχισαν σε υψηλό ρυθμό, χάνοντας αρκετές και… σίγουρες ευκαιρίες. Ο Νίκος Πιτέλης είχε δοκάρι στο 60’, ενώ στο 67’ ο Χαιρετάκης βρήκε δίχτυα για το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κολoνέρος στο 73’, με ασίστ του Αιβαλιώτη.

 

Η ομάδα του Καματερού έδειξε σταθερότητα και οργάνωση, ξεκινώντας θετικά τη φετινή της πορεία στο Κύπελλο. Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας απο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Καλλιγάς, Πιτέλης, Τζωρτζίνης, Γεωργόπουλος, Βασιλάκος, Πέτρου (76′ Παπαδόπουλος), Τσουτσάνης (67′ Μελισσιανός), Τσάτσα, Κολονέρος (76′ Τσιώλης), Μήτκας (67′ Κουσιουνέλος), Χαιρετάκης (67′ Αιβαλιώτης)

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Μπακανδρίτσος, Κανελλόπουλος, Μουράτης (65′ Τσάκας), Βολονάκης, Κομκότος, Καπριδάκης, Σουμάκης, Αγόροφ-Πάσχος, Παρμάχης (50′ Λυγγόπουλος), Σαλλίτα, Αντωνάτος