Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άνω κάτω στον Αίμο..

Published

on

Φαίνεται πως η άνοδος του Αίμου Πετρούπολης στην Β’ κατηγορία, αντί να ενώσει τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την ομάδα την περσινή σεζόν, μάλλον τους έκανε να μπήξουν τα μαχαίρια που έκρυβαν όλο αυτό το διάστημα ακόμη πιο βαθειά! Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Μαχητής Πετρούπολης» ο γενικός αρχηγός του Αίμου, Πάρης Βαφειάδης κατακεραυνώνει τον πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Ταλιούρα, πως επέδειξε τεράστια αδιαφορία.

Ίσως βέβαια να έχουμε και πολλά επεισόδια ακόμη όσον φορά το σήριαλ μεταξύ των δύο ανδρών, αφού και οι δύο πλευρές απειλούν με μηνύσεις η μία την άλλη. Ας σταθούμε λοιπόν σε κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης του Πάρη Βαφειάδη, στα οποία και αναφέρει για τον Σπύρο Ταλιούρα τα εξής: «Ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν εκλογές στον Αίμο, ουδέποτε έγινε Γ.Σ. στον Αίμο, από τότε που πέρασε, άγνωστο πως, στα χέρια του κ. Ταλιούρα.

Ο πρόεδρος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του ερχόταν στο γήπεδο στις 11.15 και έφευγε 13.20. Με ρωτούσαν 15 ποδοσφαιριστές ποιος είναι ο πρόεδρος; Ο πρόεδρος όπως είπα ήταν απών από την ομάδα. Ποτέ δεν μπήκε στα αποδυτήρια να πει ένα μπράβο στους παίκτες να δώσει συγχαρητήρια. Η πρώτη φορά που ήρθε στο γήπεδο ήταν στις 6 Μαρτίου στον αγώνα με τη Νέα Σμύρνη στο Καλαμάκι. Είχα αφήσει την ομάδα με 9 βαθμούς μπροστά από το Ίλιον. Εκεί χάσαμε τους πρώτους δύο βαθμούς και μετά χάσαμε τρεις αγώνες και ξεκινήσαμε και πάλι από την αρχή 4-5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Έλειπε επτά μήνες από την ομάδα. Δεν έχει προσφέρει ούτε νερό, ούτε κάλτσα σε ποδοσφαιριστή. Από τους υπόλοιπους παράγοντες του Αίμου κανείς δεν μένει στην Πετρούπολη. Είναι κάτοικοι Αμαρουσίου, Παπάγου και Υμηττού».

 

Επιμέλεια: Κ. Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply