Connect with us

3ος Όμιλος

Άρεσε ο Πανελευσινιακός 3-0 το Κιβέρι (φωτο)

Published

on

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε ο Πανελευσινιακός στο ντεμπούτο του Σταύρου Ψιμουλάκη στον πάγκο της ομάδας και επικράτησε εύκολα 3-0 του Ερμή Κιβερίου. Οι «σταχυοφόροι» με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους έδειξαν πάθος, θέληση και ταχύτητα στο παιχνίδι τους, πίεσαν ψηλά τον αντίπαλο και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι επιθετικοί τους έδειχναν μεγαλύτερη προσοχή στα τελειώματα των φάσεων.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς στο 8’ ο Φλίγκος,  πρώτα σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι  και  στην συνέχεια της φάσης σούταρε για το 1-0.

Στο 16’ ο Στουρνάρας από πολύ πλάγια αιφνιδίασε τον Κοζιώτη για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπουσινάκης στο 42’ όταν τελείωσε υποδειγματικά γύρισμα πάσα του Φλίγκου.

Σε μια από τις σημαντικές ευκαιρίες των γηπεδούχων ο Φλίγκος στον 85’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Κιβερίου πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει από πλάγια θέση.

Διατητής:  Χαλδαίος (Σ.Αθηνών)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Στουρνάρας, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Γκεμίσης, Μπουσινάκης (46″ Δουκάκης), Μαρής, Κουσκουνάς (65″ Καγκάλοβ), Ευθυμιάδης (46″ Μακρίδης), Φλίγκος

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Τζιέρης, Ζίου, Κάπλατζης, Φίλης, Ισούφι, Καλυβόπουλος (65″ Παναγόπουλος), Χρήστος, Βελονάκης, Κακαβάς (46″ Σβίγγος), Μαρίνης (46″ Ζαραφωνίτης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply