Connect with us

stoplekto

Άρης Αμφιάλης: Αγιασμός για την νέα χρονιά

Published

on

Η παράδοση που θέλει την ομάδα του Άρη Αμφιάλης να πραγματοποιεί τον αγιασμό της στα γραφεία της ψήνοντας σουβλάκια και διασκεδάζοντας μετά μουσικής μέχρι αργά το βράδυ, συνεχίστηκε και φέτος. Το απόγευμα του Σαββάτου 19/10 παρουσία του Προέδρου Θοδωρή Μάλλη όλου του Δ.Σ., του τεχνικού επιτελείου, αλλά και όλων των τμημάτων της ομάδας ποδοσφαίρου (αστεράκια, Κ-8, Κ-10, προπαιδικού, παιδικού, Εφηβικού, Ανδρικού, παλαιμάχων), των τμημάτων βόλεϊ (μίνι, παγκορασίδων α’ & β’, κορασίδων, νεανίδων και γυναικών) έκανε τον Αγιασμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο . Χαρούμενες φωνές παιδιών πλημμύρισαν την Δεμερτζή. Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον αγιασμό και οι γονείς των μικρών παιδιών που ανά παρέες στα τραπέζια καμάρωναν τα παιδιά τους διασκεδάζοντας συνάμα ψιλοτραγουδώντας.

Ο πατήρ Μαρίνος τέλεσε τον αγιασμό και έστειλε ευχές για μία καλή και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

Ο Πρόεδρος Θοδωρής Μάλλης παίρνοντας το λόγο ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μα πάνω απ’ όλα με υγεία σωματική και ψυχική. Ακόμη σημείωσε ότι η ομάδα μας έχει ως αυτοσκοπό τον αθλητισμό και την σωστή αθλητική συμπεριφορά εντός και εκτός των αθλητικών χώρων. Επίσης ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά των υποδομών και έδωσε συγχαρητήρια και σε τρεις μικρούς ποδοσφαιριστές τους Μοσχόπουλο, Θωμά και Σούσουλα, όπου και βραβεύτηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Έκλεισε την ομιλία του ευxαριστώντας θερμά τον Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δραπετσώνας Δημήτρη Αντωνόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στην διοργάνωση του αγιασμού – γιορτής καθώς και τους Χορηγούς μας Τζιβελέκη Μιχάλη και Ισαακίδη Σταύρο.

Για την ομάδα του Άρη Αμφιάλης μίλησε και ο Δήμαρχος του Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής αναφέροντας τα εξής: «Ο Άρης Αμφιάλης είναι ένας από τους συλλόγους του Δήμου όπου επιτελούν ένα έργο. Το έργο αυτό είναι ο προσανατολισμός της νεολαίας προς το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ και κυρίως προς τον αθλητισμό. Ως Δήμαρχος και άνθρωπος του αθλητισμού ήμουν και θα είμαι κοντά στην ομάδα ».

Στην εκδήλωση ήταν και ο τ. Βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης ως ένας πολύ καλός μας φίλος καθώς και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Δραπετσώνας και Κερατσινίου κ. Δημήτρης Αντωνόπουλος και Μαρία Μαντουβάλου αντίστοιχα

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply