Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άρης να… γουστάρεις στην Καισαριανή!

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης, καθώς κέρδισε στο γήπεδο της Καισαριανής τον σκληροτράχηλο Μικρασιατικό με 2-0. Το ματς ήταν επεισοδιακό και σημαδεύτηκε από δύο αποβολές. Στο 40’ ο Σαλαπάτας με απευθείας χτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 68’ ο Λούρμπας με πλασέ έγραψε το 0-2. Στο 77’ υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο διαιτητής Περράκης απέβαλε τους Καραντζά και Αποστόλου. Στο 32’ σουτ του Λεπτάκη απέκρουσε ο Αποστόλου και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Άρη, ενώ κοντά στο γκολ έφτασαν οι Λεπτάκης (44’), Λούρμπας (84’) και Χατζηστεφάνου (90’).

Πολύ καλή η διαιτησία των Περράκη, Λ. Τσολακίδη και Στεργιώτη.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Γαλανάκης, Φραγκής, Καραντζάς, Φινέτης, Ξενάκης (59’ Μπιρμπίλης), Γκουρνέλος, Σμυρνάκης, Λαδάς (46’ Χαζίσας), Πετρίτσης, Λεπτάκης (71’ Βουτυράς), Χατζηστεφάνου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αποστόλου, Ζαχαράκης, Βλάχος, Λάπα, Καρδάμης, Ζήκος, Καραδήμας (59’ Αγγελόπουλος), Τρακόσης, Σιούτης (71’ Σαλατάς), Σαλαπάτας (77’ Βώσσος), Γκολφινόπουλος (94’ Ζαρκαδούλας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply