Connect with us

stoplekto

Άρωμα γυναίκας στο πειραϊκό ποδόσφαιρο

Published

on

Ο λόγος για δύο κυρίες που δραστηριοποιούνται και κοσμούν με την παρουσία τους το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τη κα Μάρια Ρούσσου και την κα Βίκυ Νικολάκου. Και για τις δύο το ξεκίνημα προήλθε τυχαία και οδήγησε σε έναν έρωτα με μεγάλη αφοσίωση για το ποδόσφαιρο.

Η κ. Ρούσσου είχε την πρώτη επαφή της με το ποδόσφαιρο μέσα από τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του γιου της, καθώς ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του σε τουρνουά στην Κρήτη. Εκεί, έχοντας μέσα της το μικρόβιο και την αγάπη για το ποδόσφαιρο, ζήτησε η ίδια να συμμετάσχει εθελοντικά στην γραμματεία της διοργανώτριας εταιρίας αναδεικνύοντας έτσι το ταλέντο της στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και της οργάνωσης.

Η συνέχεια υπήρξε χειμαρρώδης. Προτάσεις συνεργασίας από εταιρείες διοργάνωσης τουρνουά για προώθηση πωλήσεων μέσα από τις οποίες δημιούργησε ένα ευρύ δίκτυο γνωριμιών σχετικά με το ποδόσφαιρο και ειδικά τα τμήματα ακαδημιών.

Τον τελευταίο καιρό έχει τον ρόλο της Γενικής Γραμματέως στην ομάδα του ΑΟΝΦ ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ και σε συνεργασία με τον προπονητή του αντρικού τμήματος της ομάδας κο Βασίλη Ιωαννίδη θα αναλάβουν και τις ακαδημίες για την επόμενη σεζόν.

Επίσης, είναι Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων σε εταιρία που διοργανώνει δοκιμαστικά ποδοσφαίρου με σκοπό την προώθηση, παρακολούθηση και εξέλιξη ποδοσφαιριστών σε αγγλικές ομάδες. Ήδη, παίκτες που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της παραπάνω εταιρείας, παρακολουθούνται από ομάδες όπως Wolfs, Port Vale, Everton, Stoke City.

Παράλληλα, οι ικανότητές της, οδήγησαν την επιτροπή Μικτών Πειραιά να ζητήσει την συνεργασία της , την οποία πρόσφερε εθελοντικά, στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Από αυτό το πόστο, είχαμε τη χαρά να δούμε τη Μικτή μας αντιμέτωπη σε φιλικά παιχνίδια με μεγάλους Συλλόγους όπως ΑΕΚ, Απόλλωνα Αθηνών καθώς και την ΕΠΣΔΑ ενώ ανάλογη θα είναι και η συνέχεια για τον ρόλο της στη Μικτή και την περίοδο 2014-2015 με ανάλογα φιλικά παιχνίδια.

Η κ. Νικολάκου ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα της κας Έλσα Ντανή – Πλάτων Αθηνών. Το κίνητρο δεν ήταν άλλο παρά ο μεγάλος της γιος.

Αυτό ήταν! Το μικρόβιο κόλλησε και μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής της και της ηλεκτρονικής εφημερίδας που συνεργάζεται προβάλλοντας προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο δρόμος την έφερε στον Πειραιά. Ασχολήθηκε με τις ακαδημίες του ΑΟΝΦ Πειραϊκού και η συνέχεια την έφερε στην Ενωση Δόξα Άρτεμις Δραπετσώνας ‘97 στο πόστο του Γεν. Αρχηγού. Η ίδια δηλώνει: «Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια να ανανεωθεί η ομάδα με νέα παιδιά που έχουν την διάθεση και κέφι να παίξουνε μπάλα. Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα σωματεία προσπαθώ να είμαι κοντά τους και να τα βοηθάω με τα περαιτέρω προβλήματά τους».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply