Connect with us

Γ Εθνική

Άσφαιρος ο Πανιώνιος στην Κρήτη 0-0 με τον ΑΟΑΝ

Published

on

Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος στην Κρήτη αν και ήταν ανώτερους του Αγίου Νικολάου τελικά παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Κρητική ομάδα.

Ο  Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Μπουρλάκη.

Στο 30′ η ομάδα του Γεωργιάδη στάθηκε ξανά άτυχη, με τον Μπουρλάκη να κάνει την κεφαλιά, όμως ξανά η μπάλα  σταμάτησε στο δοκάρι!

Με ευκαιρία ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανιώνιο. Πρωταγωνιστής ξανά ο Μπουρλάκης, ο οποίος στο 48′ πάτησε περιοχή από τα αριστερά, με σουτ που έκανε όμως να περνάει πάνω από την εστία του Γκλώτσου.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπρέγκου να απειλήσει, με το σουτ του δυναμικού μέσου να περνάει άουτ.

Ο Πανιώνιος συνέχιζε να πιέζει και στο 73′ δημιούργησε μία ακόμα καλή ευκαιρία, ο Στούπης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Γκλώτσος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο ΑΟΑΝ ισορρόπησε το παιχνίδι και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Ο Αντώνης Ανδρουλάκης είχε την ατυχία να χάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τραυματισμό, τον Κατσικοκέρη και τον Τσανάι.

Χωρίς άλλη διακοπή για αλλαγές στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τελικά κατάφεραν να διατηρήσουν τον βαθμό.

 

Άγιος Νικόλαος: Γκλώτσος, Μουστάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Φουκαράκης, Καμαρά, Μαρινάκης (35′ Kαρλίτος), Νοκάι, Πήλιος, Μαρτσάκης (54′ Κατσικοκέρης, 62′ λ.τρ. Σένκα)

Πανιώνιος: Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης, Καλύβας, Ποτουρίδης (27′ λ.τρ. Ζουλιάς), Μπρέγκου (77′ Ιγνατίδης), Πότσι, Στούπης, Γεμιστός, Γλυνός (86′ Χριστόπουλος), Μπουρλάκης

Advertisement