Connect with us

Γ Εθνική

Άφησε βαθμούς ο Βύζας με Εργοτέλη (φώτο)

1-1 το ματς

Published

on

Υστερα απο ένα σπουδαίο παιχνίδι ο Βύζας και ο Εργοτέλης μοιράστηκαν βαθμούςγκόλ και εντυπώσεις αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το μάτς έμειναν ικανοποιημένοι απο το θέαμα.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 11′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Ντιαλό ύστερα απο λάθος της άμυνας με σούτ 1-0. Εννέα λεπτά αργότερα ΓΚΟΛΛΛΛ σέντρα του Τζανακάκη ο Γρομητσάρης στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του 1-1.Στο 35′ ο Βλάχος έδωσε στον Ντιαλό που μπήκε στην μικρή περιοχή πρόλαβε ο Σαρρής και έδιωξε σε κόρνερ. Στην συνέχεια στο 44′ δυνατό σούτ του Τζανακάκη απέκρουσε ο Παναγόπουλος. Στο 52′ 60΄ 70′ δυνατά σού του Ρομάνο εξουδετέρωσε ο Παναγόπουλος. Στο 88′ ο Θωμάς Βλάχος μόνος με τον Αθανασίου το σούτ απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπορτζάρης (Αχαϊας)ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδήμας, Σπανός (Αχαϊας)4ος: Κωνσταντάκης (Αχαϊας).Κίτρινες: Τζανακάκης 28’Σιώκος 58′ Πίτσος 62’Παναγόπουλος 74’Μανδύλης 90+2

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς, Σπαγγής, Βλάχος Θ., Μπιτσάκος, Λαμπρόπουλος, Διαμαντόπουλος(75’Π.Βλάχος)Σιώκος, Ντιαλό(86’Ζάρκος),Γκεμίσης(74’Μανδύλης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(προπονητής Σίνισα Γκόκιτς): Αθανασίου, Σαρρής, Δασακαλάκης, Πίτσος(81’Κοντορώνης), Ζαχόρα, Ουέλιγκτον, Λαμπίν((56’Πλουσής), Χάντι, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης(73’Δωματάς).

Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply