Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Έβρεξε γκολ στο τουρνουά παλαιμάχων

Πλούσιο θέαμα

Published

on

Με την διεξαγωγή των αγώνων της Α΄ημέρας , εγκαινιάστηκε το νέο τουρνουά περιόδου 2012-2013 της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιώς. Το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της Ένωσης θα καλύπτει σε εβδομαδιαία βάση τους αγώνες με την υποχρέωση των εκπροσώπων των ομάδων να ενημερώνουν τον αρμόδιό του το συντομότερο δυνατόν. *Οι πρώτοι αγώνες παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον , είχαν δύναμη και πάθος , αρκετοί ήταν οι φίλοι των παλαιμάχων που πήγαν στους τόπους διεξαγωγής για τους απολαύσουν.

• Τα πλήρη αποτελέσματα της Α΄ημέρας είναι τα παρακάτω.

Ατρόμητος Αθ. – Αιγάλεω 4-5, Αργοναύτης – Προοδευτική 0-8 , Βύζας Μεγ. – Πανελευσινιακός 1-3, Περαμαϊκός – Δραπετσώνα 4-5, Δόξα Π. – Νέα Πέραμος (αναβολή), , Ερμής Κορ. – Κερατσίνι 3-3, Ηρακλής Ν. – Ιωνικός Ν 3-5, Ελλάδα Ποντ. – Μοσχάτο 1-5 ( Ρεπό ο Αίας Σαλ.).

 

• Αναλυτικά οι διεξαχθέντες αγώνες έχουν ως εξής:

 

*** ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-8

Το παιχνίδι μεταξύ Αργοναύτη και Προοδευτικής ήταν άνισο. Η Προοδευτική έβαζε γκολ ανά πάσα στιγμή. Ο Αργοναύτης έδειξε από την αρχή απίστευτες αμυντικές αδυναμίες…. Έτσι το τελικό 8-0 δείχνει με πόση ευχέρεια οι Κορυδαλλιώτες παραβίαζαν τα γκολπόστ του Αργοναύτη. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ της Προοδευτικής πέτυχαν από 2 οι Μάκης Σιδηρόπουλος, Τάκης Παπαχρόνης και από ένα οι Γιάννης Τσέβρετζης ( πέν), Αντώνης Δελάκας, Βας. Ξανθόπουλος, Α. Θεολόγου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μπαχατούρας, Χατζηαθανασίου, Πυρένης, Βιδάλης, Θεολόγου, Παπαναγιώτου, Γούτης, Τσέβρετζης, ΔελάκαςΣιδηρόπουλος, Ξανθόπουλος, Ιωαννίδης, Τζιαμαλής, Παπαχρόνης Τα & Κ, Σάββας, Σαρρής, Κωστούλας.

*** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΑΙΓΑΛΕΩ 4-5

Ήταν ένα παιχνίδι φοβερό, συναρπαστικό, πλούσιο σε φάσεις και γκολ, με το Αιγάλεω να περνά νικηφόρα με 5-4 από την έδρα του πανίσχυρου Ατρόμητου Αθ. Όσοι το παρακολούθησαν , δύσκολα θα το ξεχάσουν. Όλα κρίθηκαν στο τέλος με το 5ο γκολ του Σίτυ. Για την ομάδα παλαιμάχων του Περιστερίου σκόρερ ήσαν οι Καριώτης 2, Βαρλάμης, Δεσποτόπουλος Για τους νικητές πέτυχαν τα γκολ οι Κολοκοτρώνης 2, Κατσαρός 2 και Κελεσίδης. Διαιτητής ο κ. Ντινιωτάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Βαρλάμος, Αυγουστίδης, Γωργάκης, Δημητρόπουλος, Ελευθεράκος, Βαρλάμης, Δεσποτόπουλος, Δήμου, Ζακουμίδης, Καριώτης, Λέκκας, Κωνσταντινίδης Θ & Α, Λαζάρου, Μαχαίρας, Σκορδαλιός, Τριανταφύλλου, Τζιώτης, Ρηγανιάς, Τσιλάβης, Μανωλίτσης, Ηλιόπουλος, Τερζής.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Λαλιώτης, Πασκοβίτης, Βαζιουράκης, Συνοδινός, Καραλής, Τάτσης, Θεοδωρής, Κολοκοτρώνης, Βάλβης, Κατσαρός, Τσιαμπουρής, Παπαϊωάννου, Μπέλας, Κατσικογιάννης, Σάμιος, Μανδραφλής, Παπαδάκης, Κελεσίδης, Βασιλειάδης.

*** ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν 3-5

Πρεμιέρα με πολλά γκολ και θέαμα για τους φίλους των δύο ομάδων με τον Ιωνικό να κερδίζει με 5-3 τον Ηρακλή Νικαίας. Για τον νικητή ο Ρενιέρης πέτυχε 2 γκολ και από ένα οι Παπαδόπουλος (με πέναλτι), Μπαρμπολούτσι, Πηλίδης. Σκόρερ του Ηρακλή ο Πασιόπουλος ( πέν.), ο Χατζηαλέξης και ο Φλέρης. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λεούσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββίδης Φλέρης, Μαρόπουλος, Κοντός, Κεκές, Διακάκης, Βάγιας,

Σαμπάνης, Πλειώνης, Γουναρόπουλος, Τσίρμπας, Σιαμέτης, Κοτσιφάκος, Μπούκης, Μαραγκός, Θωμόγλου, Χατζηαλέξης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μακρυγιαννέλης, Κυριακίδης, Πατσέλας, Ντούσιας, Πατηνιώτης, Ρενιέρης, Ξενάριος, Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος, Μπαρμπολούτσι, Παπαναστασίου, Σεϊτανίδης, Κακογιάννης, Πηλίδης, Γιαννόπουλος, Κατσιμπούρης, Ισιδώρου.

*** ΒΥΖΑΣ ΜΕΓ. – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-3

Το περιφερειακό ντέρμπι το κέρδισε ο καλύτερος. Και στη προκειμένη περίπτωση ο Πανελευσινιακός πήρε την νίκη με 3-1 ξεκινώντας επιτυχώς το φετινό τουρνουά της Ενωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων του Πειραιά. Τα τέρματα για την ομάδα της Ελευσίνος πέτυχαν οι Στεφανίδης, Πέππας και Διολέτης. Το γκολ του Βύζαντα σημείωσε ο. Βαλσαμάκης.

ΒΥΖΑΣ: Κόκκαλης, Πανταζής, Πρίσκος, Κυριακόπουλος, Κουκούλης, Καλαϊτζής, Ζωγράφος, Δασκαλάκης, Πατσίρης, Λάγιος, Βαλσαμάκης, Κάρμαν, Μπεθάνης, Κουτσούβαλης, Χονδρόπουλος, Κάμπαξης, Δήμητσας, Βασίλαινας, Διπλάρας. ΠΑΝΕΛ/ΚΟΣ: Γερόλυμος, Αδάμ, Τιρλής, Μπακαλούμης, Τσατσαρώνης, Σγουρόπουλος, Τσολάκης, Αθανασίου, Διολέτης , Πέππας, Στεφανίδης, Λινάρδος, Χαραλαμπίδης.

*** ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 4-5

Το μπαμ έγινε στο δημοτικό γήπεδο της ναυπηγικής περιοχής. Η Δραπετσώνα κέρδισε με 5-4 τον Περαμαϊκό μετά από εκπληκτική εμφάνιση . Να αναφερθεί ότι έχανε με 3-0 , έκανε ολική ανατροπή και βεβαίως αυτοί που βρέθηκαν στο Πέραμα δεν μπορούσαν να το πιστέψουν , ότι θα άλλαζε η μορφή αυτής της συγκλονιστικής συνάντησης. Για την Δραπετσώνα 2 γκολ πέτυχε ο Σκλάβος, από ένα οι Κ. Μπαζίνας ( πέναλτι), Κώνστας, Καραμάνης. Για τον Περαμαϊκό από 2 γκολ πέτυχαν οι Νίκος Πετρόπουλος και Σταύρος Μπάκας.Δύο δοκάρια είχαν οι Β. Μπαζίνας, Καραμάνης από τους νικητές και άλλα τόσα ο Περαμαϊκός με τους Κουτσολιάκος Α. Πετρόπουλο. Επίσης πέναλτι που χτύπησε ο Δακουτρός , απέκρουσε ο γκολκήπερ Πάτερος. Διαιτητής ήταν ο κ. Α. Κατερίνης με επόπτες τον κ. Ι. Κατερίνη και την κα Ε. Καδιουράνη.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τσαγκάρης, Δημόπουλος, Λαμπρινίδης, Καρατζάκης, Δακουτρός, Φούσκας, Ιορδανίδης, Κουτσολιάκος, Ν. Πετρόπουλος, Στ. Μπάκας, Α.Πετρόπουλος,Κουτής, Γ.Παπαστεφάνου, Διονυσόπουλος, Γιαβρής, Μιχαλάτος.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Πάτερος, Παπαδόπουλος, Κοτζαπαναγιώτης, Καραμάνης, Παπαγεωργίου, Λιανός, Σκλάβος, Κ. Μπαζίνας, Πετράκης, Θωμαϊδης, Β. Μπαζίνας, Μεταξωτός, Καψάλης, Νίνος, Πολυχρονιάδης.

 

**** ΕΡΜΗΣ ΚΟΡ. – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 3-3

Στη πολύ δυνατή μονομαχία ανάμεσα στον Ερμή Κορυδαλλού και το Κερατσίνι, δεν υπήρξε νικητής. Οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Για τον Ερμή 2 γκολ πέτυχε ο Βαρελάς και ένα ο Αλμανίδης. Σκόρερ του Κερατσινίου ήταν ο Γιώργος Μπικάκης, ο Παύλος Δαούτης και ο Βαγγέλης Λιάπης.

ΕΡΜΗΣ: Στεφανής, Βλάχος, Λάϊος, Μπαξεβάνης, Παπασταθόπουλος, Κρεούζης, Σεροπιάν, Κανέρης, Γελαδάκης, Αλμανίδης, Βαρελάς, Λιαρόπουλος, Λύρας.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Γώγος ( λ.τρ. Μπαστούνας), Λιάπης, Σπάθας, Δημόπουλος, Γουλέτας, Δακουτρός, Κιούλος, Σαμπάνης, Μπικάκης, Σιφνάκης, Καλύβας, Αθανασόπουλος, Παπασταματίου, Γεωργούσης, Δαούτης.

 

** ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤ. – ΜΟΣΧΑΤΟ 1-5

Το Μοσχάτο δεν δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα του τουρνουά να κάνει επίδειξη ισχύος και να κερδίσει με 5-1 την γηπεδούχο Ελλάδα Ποντίων . Από την αρχή φάνηκε η ανωτερότητα των μετέπειτα νικητών . Που είχαν για σκόρερ τους Καρουσάκ, Πετρίδη από 2 , Τοξόπουλο. . Το γκολ της Ελλάδος σημείωσε ο .Σοϊλεμετζίδης.

ΕΛΛΑΔΑ :Σαρμπάτης, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης Γ & Β, Ευθυμιάδης, Κεσκινίδης, Ηλιάδης, Ατματσίδης, Σάρλας, Διλγερίδης, Αυγετίδης, Σοϊλεμετζίδης, Ξανθόπουλος, Συμεωνίδης, Φωτιάδης, Γαστερίδης, Ναβροζίδης

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κακαβούλης, Κυριάκης, Κεντέρογλου, Μανώλης, Τσιθριώτης, Μήτσου, Σώκος, Πετρίδης, Καρουσάκης, Μπούζαλης, Λαβιδόπουλος, Τοξόπουλος, Δραγάτης, Σελίμος, Καπετάνης, Καλαμάρας, Νικολάκης.

 

• ΣΗΜ: Αναβλήθηκε το ματς Δόξας Πειραιά- Νέας Περάμου. Ρεπό είχε ο Αίαντας Σαλαμίνος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply