Connect with us

Γ Εθνική

Έκκληση Βύζαντα στον κόσμο..

Published

on

Αφήνουν πίσω τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, και δηλώνουν πανέτοιμοι για να κάνουν μια νέα αρχή. Ο λόγος για τους διοικούντες, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό τιμ του Βύζαντα, που βλέπουν τον σημερινό αγώνα με την Λάρισα στα Μέγαρα, ως ευκαιρία ανάκαμψης.

… Οι κιτρινόμαυροι του Θύμιου Γεωργούλη, ενισχυμένοι με τους Κρόλ, Νικολόπουλο, Λιόλιο και Κορώνη που εκδόθηκαν τα δελτία τους, θα αντιμετωπίσουν την Λάρισα σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο των Μεγάρων και υπό το φως των προβολέων στις 7 μ.μ. την Δευτέρα.

Απών από τον κρίσιμο αγώνα ο Ν. Γκεμίσης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Φωκικό. Πάντως ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή δεν ήταν τόσο σημαντικός, όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο 24χρονος μέσος υπέστη οστικό οίδημα και ο χρόνος αποκατάστασής προβλέπεται να διαρκέσει από 1-2 εβδομάδες.

Στόχος του έμπειρου τεχνικού Θύμιου Γεωργούλη, είναι να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Όπλο για τον Γεωργούλη, που παλεύει όλα τα παιχνίδια με το «φτωχό» ρόστερ που διαθέτει, θα είναι και η παράδοση, καθώς η ομάδα της Λάρισας έχει αρνητική παράδοση στους αγώνες που δίνει τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τον Βύζαντα στα Μέγαρα.

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Παρότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του Ο.Τ.Ε., εντούτοις η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο, ώστε οι φίλαθλοι να στηρίξουν και να ενισχύσουν την ομάδα του Βύζαντα. Επιβάλλεται λοιπόν όλοι να βρεθούμε σήμερα στο γήπεδο και να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα. Είναι βέβαιο, πως ο Βύζας έχει την ανάγκη όλων μας, αφού επαναλαμβάνουμε πρόκειται για αγώνα στον οποίο οι κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να κάνουν μια νέα αρχή. Γι αυτό λοιπόν όλοι την Δευτέρα στο γήπεδο, ώστε να στηρίξουμε την ομάδα μας, να χειροκροτήσουμε και να ενθαρρύνουμε τους ποδοσφαιριστές μας, χωρίς ακρότητες και έτσι όπως αρμόζει στους φιλάθλους μιας ιστορικής ομάδας.

 

A.TΣΑΚ.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ:

<ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ>

 

 

 

Ο μεγαλομέτοχος του Βύζα κ. Κώστας Κοσσυβάκης, δήλωσε: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αποδείξαμε ότι είμαστε κοντά στην ομάδα, χωρίς να έχουμε την παραμικρή βοήθεια από την τοπική κοινωνία και από τον δήμο. Κάναμε το καθήκον μας. Στον Βύζαντα θα μείνουν και θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται πρώτα για τη φανέλα, τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας, και μετά για τον εαυτό τους

Ο Βύζας Μεγάρων ξεπέρασε αρκετά εμπόδια και μπαίνει στο σωστό δρόμο.

Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων παικτών του Βύζαντα Μεγάρων εκδόθηκαν και επομένως και οι πέντε έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η διοίκηση τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που είχε και πλήρωσε 37.000 ευρώ για να εξασφαλίστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για να πληρωθούν ενοίκια, εστιατόρια και ΦΠΑ».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply