Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκτη η Αργυρούπολη, έβδομος ο Πανερυθραϊκός

Published

on

Σε μια ενδιαφέρουσα μάχη για ένα καλύτερο πλασάρισμα, ο ΓΣΑ επικράτησε 1-0 του Πανερυθραϊκού στο Αργυρούπολης Β’ σε ένα ωραίο παιχνίδι. Πολλοί πίστεψαν ότι οι δύο ομάδες θα μπουν σε βαθμολογικούς μπελάδες λόγω της δυσκολίας του ομίλου, όμως τα έργα των Γιάννη Λεβέντη και Αντώνη Τσιμπάκη πρωταγωνίστησαν δείχνοντας σταθερότητα και φυσικά αρκετή ποιότητα. Στην βαθμολογία, οι ‘οράνιε’ τερμάτισαν στην έκτη θέση έχοντας 48 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους ‘κόκκινους’.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 45′ από την άσπρη βούλα του πέναλτι και τον Δρακοντίδη, ο οποίος επέστρεψε στα γκολ και στο κοντέρ του έγραψε 14 για φέτος. Στο υπόλοιπο κομμάτι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά δίχως να επηρεάσουν το εύθραυστο 1-0.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Μπεκιάρι Λ., Τσέλικος Α.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Κοντούρας, Χιόνης, Παπαντωνάκης Ν., Γιαννίκος, Μαριώτης (65′ Μπουσουλόπουλος), Ντούβλης, Λεβέντης (89′ Πάλογλου), Υφαντής, Βασίλης (85′ Μένταυλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Ερυθραία (Αντώνης Τσιμπάκης): Ντουντούμης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός (59′ Αντιόλ), Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου (73′ Μπρίλης), Καζβιρόπουλος (30′ λ.τρ. Αλιάι), Αναγνώστης, Αδρακτάς, Αντωνιάδης, Παπάζογλου.