Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έμειναν στο 0-0 Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Κολωνός

Published

on

Με σκορ 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με αντίπαλο τον Κολωνό, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, στο 16’ ο Γαλανός έπιασε δύσκολο σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά έδιωξε λίγο πριν την γραμμή ο Ζενουνλλάρι. Στο 32’ έπειτα από κόντρες, ο Σιδηρόπουλος βγήκε απέναντι από τον Τεννέ, αλλά το σκαφτό πλασέ που επιχείρησε έδιωξε ο τερματοφύλακας της Ελπίδας.

Στην πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, ο Σίντρε πήρε δύσκολη κεφάλια αλλά ο Ζενουνλλάρι έδιωξε και πάλι προ της γραμμής.

Στο 62’ στην πρώτη μεγάλη φάση της Ελπίδας, ο Γιαμαρέλος έκανε εκπληκτική ενέργεια από την άμυνα, φτάνοντας μέχρι την αντίπαλη περιοχή, έβγαλε τετ α τετ τον Λυριντζή, αλλά ο Ροκανάς έδιωξε εντυπωσιακά, όπως μπλόκαρε και το μακρινό σουτ του Καριατλή ένα λεπτό αργότερα.

Στο 87’ και ενώ η Ελπίδα πίεζε για να βρει το γκολ, ο Γιαμαρέλος έκανε μια σέντρα-σουτ από αριστερά, με τον τερματοφύλακα του Κολωνού να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του, ο Ντάκα έπιασε κοντινή κεφάλια αλλά η μπάλα κόντραρε. Ένα λεπτό αργότερα ο Καριατλής εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ, ο Ροκανάς έδιωξε και πάλι δύσκολα, με την μπάλα να φτάνει στον Ντάκα προ κενής εστίας, αλλά να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 90’ σε μια αντεπίθεση του Κολωνού, ο Παππάς για τους φιλοξενούμενος, έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τεννέ. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, το σουτ του Σπυρόπουλου πέρασε αουτ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης…

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Κίτσος (65’ Ντάκα), Γιαμαρέλος Αλ., Παππάς Χρ., Μάρκου (55’ Κασνέτσι), Μπάνη (60’ Κάβουρας), Σπυρόπουλος Παντ., Ζενουνλλάρι, Καριατλής, Κοτταρίδης (60’ Λυριντζής)

Κολωνός: Ροκανάς, Κράλλης, Μπουτοζάκης (36’ λ.τ. Βιδάκης), Μαρτίνος, Γαλανός, Χατζίτσε, Σπυρόπουλος (46’ Δημάκης), Τζωρτζάτος, Καρατζούλης (46’ Σίντρε), Κωνσταντινίδης (76’ Λιάτσος), Παππάς (90’ Ρόσι)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ